Internationaal E-pupillen Toernooi

rbnieuw2Dutch_SoccerclinicsNa de succesvolle mega jeugdtoernooien welke sedert enige jaren bij v.v. Reiger Boys zeer succesvol worden georganiseerd is de ambitieuze vereniging uit Heerhugowaard toe aan een volgende uitdaging. In samenwerking met Dutch Soccer Clinics wordt op zaterdag 15 mei 2010 voor de eerste keer in de clubgeschiedenis een internationaal E-pupillen toernooi georganiseerd.

Totaal 13 BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties) uit binnen- en buitenland en 19 hoofdklasse teams uit Nederland staan garant voor kwalitatief zeer hoogstaand voetbal in de leeftijdscategorie 8 tot en met 10 jaar (E-pupillen).

 

AC_Milan Sevilla bayer_leverkusen liverpool PSV Gouden_logo_Feyenoord FC Sparta
Volendam Helmond_Sport VVV_Venlo banik_most-velke Werder_Bremen ADO_Den_Haag

Het deelnemersveld bestaat uit o.a. AC Milan, FC Sevilla, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Liverpool, PSV, Feyenoord, Sparta.  Klinkende namen en wellicht kunt u in Heerhugowaard al genieten van de “nieuwe Ronaldo”.

Inmiddels is de organisatie voor 100% opgestart. Naast informatie via de gebruikelijke media kunt op de websites www.reigerboys.nl en www.dutchsoccerclinics.nl de ontwikkelingen op de voet volgen.

Woensdag 17 Maart is het contract tussen v.v. Reiger Boys en Dutch Soccer Clinics getekend (zie onderstaande foto) wat zeker stelt dat alle BVO’s aanwezig zullen zijn op 15 Mei in Heerhugowaard. Namens Dutch Soccer waren de Heren Rene Mosch en Gaby Snijder aanwezig, Voorzitter Koen van der Horn zette zijn handtekening namens Reiger Boys. Dit is een uniek toernooi met een fantastisch deelnemersveld.

Contract-DST

(links op de foto Rene Mosch, midden Gaby Snijder en rechts Koen van der Horn)

Hoofdsponsor
Reiger Boys
Heren & Dames selectie

reijngoud_160x160px

Hoofdsponsor
Reiger Boys
&
k
ledingleverancier

sport2000

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de Reiger Boys nieuwsbrief en ontvang deze automatisch in je mailbox.

twitterbutton.nl
facebook button

Activiteiten agenda