McDonald Alkmaar HHW logoVanmiddag is een sponsorovereenkomst getekend tussen McDonald's restaurants Alkmaar – Heerhugowaard van franchisenemer Richard Pach en v.v. Reiger Boys. Hierbij verbindt McDonald's zich voor de komende zes seizoenen als Hoofdsponsor aan de Reiger Boys D- en E- teams. De teams uit deze leeftijds categorieën zullen met ingang van het nieuwe seizoen dan ook spelen in shirts met daarop McDonald's inclusief logo.

De overeenkomst is getekend door de heer Mehmed Alic, Marketing Manager McDonald's restaurants Alkmaar – Den Helder – Heerhugowaard – Schagen en Ben Rietveld, voorzitter v.v. Reiger Boys.

Naast de vermeldingen op de shirts van de D- en E-pupillen zal de naam McDonald's ook zichtbaar gaan worden op verschillende plekken op en in ons complex. Zoals borden langs het kunstgrasveld. Ook op de sponsorzuilen bij de ingang en de schermen op de begane grond en in de kantine. Daarnaast zal McDonald's betrokken gaan worden bij verschillende activiteiten zoals toernooien.

Op onderstaande foto de heer Mehmed Alic van McDonald's en Ben Rietveld van v.v. Reiger Boys.

Ondertekening McDonalds