Verenigings informatie

Reiger Boys is van origine een zaterdag vereniging, opgericht op 6 juli 1948. Een vereniging welke de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Van een kleine club in het centrum van Heerhugowaard naar een grote bruisende vereniging in Heerhugowaard Zuid. De club is verhuisd in de zomer van 2001 van Sportpark de Kabel aan de Beukenlaan naar Sportlandgoed De Wending aan de Lotte Beesedijk. Een vereniging waar iedereen welkom is om te sporten. We ambiëren een vereniging te zijn waar plezier en ambitie hand in hand gaan. Hierbij rekeninghoudend met onze maatschappelijk en sociale functie. Bij Reiger Boys is er zowel vrouwen/meisjes als heren/jongen voetbal. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt. Beide categorieën zijn even belangrijk. Een prachtig complex met 5 wedstrijdvelden, 1 trainingsveld en 1 kunstgrasveld. Dit veld wordt door de weeks tevens als trainingsveld gebruikt.

Voor v.v. Reiger Boys gaat plezier en prestatie hand in hand. Spanning, passie, enthousiasme, plezier en prestatie, dat is voor ons van groot belang. Normen en waarden staan hoog in het vaandel en verdient continue aandacht. Daar Reiger Boys een spiegel is van de maatschappij heeft het bestuur gemeend een vertrouwenspersoon aan te stellen.

Algemene doelstellingen

  • Reiger Boys vindt presteren belangrijk maar wil ook herkenbaar zijn door de aandacht voor voetbal als recreatie sport.
  • Zowel recreatieve jeugd alsook senioren dienen plezier te beleven aan het sporten bij Reiger Boys.
  • Reiger Boys dient de voorwaarden te scheppen zodat zowel prestatieve alsook recreatieve teams met plezier kunnen voetballen en trainen.

Bereikbaarheid:

Reiger Boys is goed bereikbaar. Per bus vanuit Alkmaar of Heerhugowaard, halte Oosttangent (sportcomplex). Over de weg vanuit Alkmaar. Buiten Alkmaar kiest u de rondweg richting Leeuwarden / Heerhugowaard. Vlak voor Heerhugowaard de borden Heerhugowaard Zuid volgen. Tot de eerste rotonde, driekwart rond en dan rechtdoor. Na ongeveer 3 minuten ziet u Sportlandgoed De Wending aan de rechterkant van de weg liggen. Rechtsaf op de rotonde.

Telefoon nummers:

Kantine / bestuurskamer: 072-5715955 (alleen wanneer we geopend of aanwezig zijn)
Wedstrijdsecretariaat / ontvangstruimte: 072-5725153 (alleen wanneer we geopend of aanwezig zijn)
Website: www.reigerboys.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/reigerboys 
Instagram: https://www.instagram.com/reiger_boys/

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl