Train de trainerGisteren hebben wij via onze site bekend gemaakt dat de circuittraining voor de recreatieve E-pupillen teams dit seizoen op zondagochtend gaan plaats vinden. Al enige jaren werken wij er hard aan om binnen v.v. Reiger Boys niet alleen onze selectieteams maar  ook onze recreatieve jeugdleden een kwalitatieve goede training en opleiding te geven. De circuittraining is een middel om te komen tot het gewenste niveau. De kwaliteit van de training wordt in grote mate bepaald door de inbreng van de technische staf. De circuittraining heeft tot nu toe altijd plaats gehad op de woensdag middag. Dit is wisselend een succes geweest.

 

 

 Het is gebleken dat het krijgen van een goede staf op de woensdagmiddag zeer lastig is. De jeugdafdeling heeft daarom moeten kiezen voor een circuittraining op de zondagmorgen waardoor we met gediplomeerde trainers en de hulp van stagiaires tot een hogere kwaliteit van de training kunnen komen.

Dit besluit hebben we deze week pas definitief kunnen nemen waardoor wij niet eerder in staat zijn geweest dit te communiceren. Het laat vallen van de vakanties dit jaar en de start van de competitie over bijn een week zijn hier mede schuldig aan. Wij zijn van mening dat wij hierdoor de jeugdopleiding in de volledige breedte op een hoger niveau kunnen brengen. Over enige tijd zullen wij dit besluit evalueren en indien noodzakelijk aanpassingen maken.

Met sportieve groet,

René Kauwen en Wilko Bakker
Technisch coördinator jeugd – Voorzitter jeugd jongens
v.v. Reiger Boys

 

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl