Semih bij Reiger Boys Heren1

Semih Karakoc 220912bHallo Allemaal! Ik ben Semih Karakoc van F9 en was afgelopen zaterdag de Pupil van de Week bij Heren 1. Eerst ging ik naar de bestuurskamer om mij te melden, daar kreeg ik het programmaboek mee. Daarna ging ik naar de instructiekamer waar het eerste team zat. Daar werd over de wedstrijd gesproken en zij gebruikten een bord om op te tekenen. Het team dronk frisdrank en praatten met elkaar. Ze vroegen of ik ook wilde drinken en ik zei nee, omdat ik dacht dat het bier was. Later gingen we met zijn allen naar de kleedkamer van de Heren 1.

Daar hebben we ons omgekleed en gingen daarna op veld 2 de warming-up doen. We stonden in een kring en er was een iemand de jager in het midden. We tikten de bal rond, dat vond ik erg leuk! We gingen ook heen en weer rennen en deden allerlei oefeningen tijdens het rennen. Ook hebben we met de bal heen en weer gespeeld. Mijn voet deed pijn van de harde bal, maar ik liet niets merken. Het was voor mij net een echte training, die ik super gaaf vond.

Semih Karakoc 220912aOm 14.55 uur gingen we terug naar de kleedkamer toe. Om 15 uur werd muziek gespeeld van "black and yellow" en we kwamen het hoofd veld op. Ik mocht voorop lopen en de tegenstander was net voor ons op het veld. Toen we allemaal op het veld stonden was het onwijs gaaf. Ik mocht toen de aftrap doen en ging alle tegenstanders voorbij en scoorde in het doel van "Blauw wit". Daarna ging ik naar de dug-out van Reiger Boys en mocht de wedstrijd zien samen met de wisselspelers.

Helaas scoorde Blauw wit eerst 0-1, maar Reiger Boys heren 1 liet zich niet zomaar winnen. Zij hebben twee doelpunten gescoord en hebben 2-1 gewonnen, SUPER!
O, ja in de rust gingen we terug naar de kleedkamer en ze waren met elkaar in gesprek. Er waren twee spelers die pijn hadden in hun voeten. De tegenstander had ze geschopt. Ik wilde ook voetballen en vroeg aan een van de trainers van Heren 1 wanneer ik mocht voetballen. Hij vond dat leuk en begon te lachen.

Toen de wedstrijd afgelopen was mocht ik weer naar de bestuurskamer met mijn papa en mama. We krijgen iets te drinken en ik mocht ook nog patatjes eten. Ik kreeg als herinnering een hele mooie bal mee naar huis! Ik ben echt super blij met de Pupil van de Week bal met alle namen van de spelers erop. Ik heb een hele leuke dag gehad en het team was heel erg aardig voor me. Dankjewel spelers van Heren 1!!!!!

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl