Gedachte aan Jaap Groot

rouwboeket 2Jaap kennen wij als een Reiger Boys man. In de vroegere jaren speelde Jaap in de heren 1 selectie , bekend als keeper met de vaste schreeuw "Los". Zijn bijnaam werd "Jaap Los" en dan was het 0-1 achter. Daarna heeft Jaap vele jaren in de recreatieve teams gekeept. Dennis, zijn zoon, en Jaap gingen samen met maatje Nico de jeugd oppakken als begeleider met jongens als: Dennis-Pepijn-Sander-Arthur-Alex-Bas-Joost-Richard, etc. Deze jongens, nu mannen, zijn nog vertegenwoordigd in elftallen of als trainer bij v.v. Reiger Boys.

Jaap was altijd hetzelfde: geen kapsones en "Simply the Best" men weet het wel : bruinleren Jack, geitenwollen sokken en slippers. Vele jaren heeft hij samen met Eric Pasma hun elftal begeleid: voorbereiden en even na zitten voor de 3e helft.

Maaike, zijn vrouw, heeft ook een zwaar ziekbed gekend, maar samen kwamen zij er weer bovenop en zouden gaan genieten van kinderen en kleinkinderen. Helaas mocht dit niet lang duren. Jaap kreeg hartklachten en keek uit naar een donorhart. Helaas, dat laatste is niet gehaald. Jaap kennen wij als een Reiger Boys man en we zullen deze lege plek moeten aanvaarden.

Jaap , rust zacht en je blijft in onze gedachten.

Wil Verkooijen
Namens bestuur en geheel Reiger Boys

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl