Businessclub-7608Afgelopen dinsdag 27 november was het zover de eerste Reiger Boys businessclub bijenkomst, nieuwe stijl. Om 20.00 uur zijn we gestart in een goed verzorgde zaal, waarvoor complimenten aan de "catering". Arjan de Back, bestuurder commerciële zaken, heeft de avond geopend door de aanwezige mee te nemen in de achterliggende gedachte van de Businessclub. Daarna heeft Raymond Sietaram, voorzitter Businessclub, de doelstellingen van de businessclub verder uitgediept en hoe we invulling gaan geven aan deze doelstellingen.

De gastspreker voor de avond was verzorgd door ING ondernemerssupport, sponsor voor deze avond. Zij hebben Vincent Smit, van Just Connecting, geboekt om de leden mee te nemen in de wereld van Social Media. In een uur tijd heeft hij, op inspirerende wijze, iedereen een kijkje gegeven in de mogelijkheden die Social Media bied voor het bedrijfsleven. Wat ons betreft zeer inspirerend en voldoende stof tot nadenken.

Tijdens de afsluitende borrel zijn er veel contacten gelegd en is er veel nagesproken over het onderwerp social media. Rond 22:30 uur is de avond afgesloten en kijken we, mede door de positieve reacties, terug op een zeer geslaagde avond, die zeker een vervolg gaat krijgen.

Wilt u meer weten over de activiteiten van de Businessclub Reiger Boys? Of in contact komen met andere leden? Volg ons dan op Twitter https://twitter.com/bcReigerboys

Raymond Sietaram
Voorzitter Businessclub
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

Logo SINA


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl