De promotie van het 1ste Dames team van Reiger Boys naar de Topklasse van het amateurvoetbal is een kroon op het werk van de Dames/meisjes afdeling van Reiger Boys. Twee jaar geleden is er een meerjarenplan geschreven om er voor te gaan zorgen dat we aansluiting blijven houden met de Top van het vrouwenvoetbal. In dit meerjarenplan is een doelstelling opgenomen wat via gerichte opleiding er voor zorgt dat jeugdspeelsters in alle facetten van het voetbal worden gevormd om uiteindelijk de stap te kunnen maken naar de senioren selectie en daarmee zowel Dames 1 als ook Dames 2  naar een hoger niveau  kunnen tillen.

Niet alleen wist Dames 2 afgelopen seizoen de District beker van de KNVB te winnen maar ook wisten zij te promoveren naar de landelijke 1ste klasse. Dit betekent binnen korte tijd een enorme stap voorwaarts en een snelle voortgang t.o.v. onze meerjaren planning. Dat de Dames 1 en Dames 2 zijn gepromoveerd naar een hogere klasse heeft ook te maken met inzet en motivatie van de dames zelf maar zeker met het uitstekende werk van de totale technische en begeleidingsstaf.

Bij de senioren zullen we ook in het nieuwe seizoen stappen gaan maken. Richard Kerkhof verlaat als trainer de Dames 2 groep en zal doorschuiven als assistent-trainer naar Dames 1. Hij zal daar samen met Pattry Blok hoofdtrainer Arnold de Block gaan assisteren.

Amanda van den Belt verlaat de Meisjes B selectie en gaat het komend seizoen wederom verjongde Dames 2 team trainen. Enkele doorgeschoven jeugdspeelsters zullen zich op deze manier weer verder kunnen ontwikkelen.

Marcel Kokkelkoren blijft de vaste verzorger van de Dames. Marcel die in de afgelopen 3 jaar werd bijgestaan door de afscheid nemende Willem Korzelius zal in het nieuwe seizoen worden bijgestaan op de wedstrijddagen door Henk Lassing.

Bij de jeugd hebben we weer een aantal stappen kunnen maken.

Reeds 3 jaar achtereen zijn er voor de voetballende meisjes talententrainingen georganiseerd wat heeft geresulteerd in een enorme kwaliteitsinjectie van onze meisjesteams waardoor de Meisjes B en Meisjes C selecties zich op hoofdklasse niveau moeiteloos kunnen meten met hun leeftijdgenoten en zelfs voor de prijzen hebben gespeeld.

Het nieuwe seizoen zullen we doorgaan op de ingeslagen weg. Vanuit de talententrainingen hebben zich weer een aanstal nieuwe speelsters aangemeld waardoor vooral de MB1 en MC1 wederom een kwaliteitsimpuls krijgen.

De MB1 zijn kampioen geworden in de hoofdklasse en wisten door te dringen tot de finale van de District beker van de KNVB. Bij de MB1 is er in de persoon van Paul Amman een nieuwe gediplomeerde trainer aangesteld. Hij heeft voor het nieuwe seizoen het stokje van Amanda v/d Belt overgenomen.

De MC1, bestaande uit bijna allemaal nieuwe speelsters, hebben zich enorm kunnen ontwikkelen in de hoofdklasse. Ook dit team geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Bij de Meisjes C geeft Suzanne Zwolsman het stokje van assistent trainer over en zij zal zich vanaf nu nog nadrukkelijker met haar taak als Meisjesvoorzitter bezig gaan houden. Met plezier kan ik dan ook melden dan Marieke Plekker als opvolgster toe treed als trainster bij onze jeugdopleiding. Marieke gaat Robert van Stigt Thans assisteren bij onze MC1. Marieke was vele jaren een van onze vaste krachten die onlangs met Dames 1 promotie naar de Topklasse wist af te dwingen.

Het komende seizoen belooft dan ook weer veel goeds. De komende weken hopen wij ook nog een aantal nieuwe speelster te kunnen verwelkomen. De Trainers staf is nog met een aantal speelsters in gesprek.

Wat ons betreft mag het nieuwe seizoen beginnen.

Met sportieve groet,
Dames/meisjes afdeling Reiger Boys

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl