Koen_van_der_HornHet seizoen 2010-2011 is ten einde. De kleding en materialen zijn grotendeels weer ingeleverd (voor diegene die dat nog moet doen graag contact opnemen met Ronald Brouwer). Echter de voorbereiding nieuwe seizoen zijn alweer in vollegang en gereed bij aanvang nieuwe seizoen zodat we weer op een goede manier het seizoen 2011-2012 in kunnen gaan. Het afgelopen jaar was een hectisch jaar. Onze vlaggeschip bij de Dames heeft uiteindelijk promotie naar de topklasse kunnen bewerkstelligen door te winnen van Wartburgia in een onderlinge confrontatie. Als bestuur zijn we erg gelukkig dat ook volgend jaar de dames weer op het hoogste landelijke amateur niveau kunnen acteren. De trainingsstaf zal dezelfde zijn als dit jaar met Arnold de Block als hoofdtrainer en Patry Blok als assistent trainer. Echter zal de huidige trainer van Dames 2, Richard Kerkhofs als assistent trainer worden toegevoegd. Dames 2 heeft dit jaar werkelijk het maximale eruit gehaald. Promotie naar de landelijke eerste klasse en het winnen van de KNVB districts beker. Een prima resultaat van trainer Richard Kerkhofs en de dames. Amanda v.d. Belt zal volgend jaar het stokje overnemen van Richard als trainer van Dames 2.

Voor de heren selectie was het een zwaar seizoen. De trainers Marc Pauli en Ben Visser hebben als technisch duo heel wat werk moeten verzetten om uiteindelijk het gewenningsproces van de A1 jongens te doen slagen. En in mijn optiek is dat gelukt. Een duidelijke progressie in het spel van zowel Heren 1 als 2. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Ik sta dan ook on steeds volledig achter het moeilijke besluit wat we genomen hebben door de volledige A1 door te schuiven naar de senioren. Het nieuwe seizoen zullen Mark Pauli en Ben Visser zich volledig richten op Heren 1. John Kelly wordt de nieuwe hoofdtrainer van Heren 2. Erg goed dat een oud eerste elftal speler de training gaat verzorgen bij Heren 2. John is iemand met passie en gedrevenheid en dat zal hij ook zeker over brengen op deze jonge groep. Naast de genoemde trainers Pauli, Visser en Kelly, zal Eithel Loopstok m.i.v. het nieuwe seizoen de keeperstrainer worden voor de Heren selectie. Kees Elsenaar wordt de nieuwe verzorger als vervanger van Rob Ernest. Afgelopen week zijn de contracten getekend van de technische staf en verzoger. Op onderstaande foto van links naar rechts. Henk Hoogeveen (secretaris), Koen van der Horn (voorzitter), Ben Visser (assistent trainer Heren 1), Andre Elsinga (penningmeester), Marc Pauli (hoofdtrainer Heren selectie), Jack Koopmans (bestuurslid voetbalzaken senioren), Eithel Loopstok (keeperstrainer) en Kees Elsenaar (verzorger). John Kelly ontbreekt op de foto. Het nieuwe seizoen wordt veel verwacht van de Heren selectie. Het is inmiddels een hechte groep. Een aantal ervaren spelers hebben aangegeven graag lager te willen voetballen. Gelukkig hebben een 8-tal nieuwe selectie spelers van buiten Reiger Boys zich aangemeld welke de ervaring moeten inbrengen in deze jonge groep.

Groep_rond_heren-selectie

Bij de jeugd hebben de selectie elftallen het vaak moeilijk gehad om goed mee te komen in de competitie. Helaas zijn een aantal elftallen hierdoor gedegradeerd uit de hoofdklasse terug naar de eerste klasse. Meisjes B1 hebben een goed seizoen gedraaid met als uitsmijter de beker finale. Helaas werd deze verloren maar toch kan het seizoen geslaagd worden genoemd.

De jongens B1 heeft een periode kampioenschap behaald waardoor ze de na-competitie in konden voor een plaats in hoofdklasse. De eerste ronde werd overleeft echter de tweede ronde moest de B1 toch buigen. Absoluut geen schande mede en een prima seizoen geweest wat hoop geeft richting de toekomst. Binnen de recreatieve elftallen zijn vele kampioenschappen behaald. Het jaarlijkse kampioenen bal was zoals elk jaar weer erg druk met vele kampioenen.

Ook dit jaar zijn er veel zaken goed gegaan en kun je als bestuur concluderen dat het op die punten goed draait. Uitstekende groep vrijwilligers wat mede verantwoordelijk is voor dit resultaat. Toch zijn er nog steeds zaken die niet goed zijn gegaan, dit zijn ook de zaken waar je je als bestuur op concentreert. Wij zijn een grote vereniging en je probeert om de organisatie dus danig neer te zetten om zo min mogelijk fout te laten gaan. Dat is natuurlijk een utopie, er gaan zaken niet goed en verdienen aandacht. Helaas worden met name de zaken die niet goed gaan niet door een ieder geaccepteerd. Niet elk lid kan accepteren dat dingen weleens niet lopen zoals het zou moeten. Uit onvrede verlaat men dan de vereniging. Dat is jammer en zeker niet nodig. Wij blijven als bestuur er alles aan doen om de probleem gebieden in kaart te brengen en structurele oplossingen te zoeken.

Naast het wekelijks sporten zijn er natuurlijk ook vele andere activiteiten geweest. Ik zal ze niet allemaal noemen maar wil toch het internationale jeugdtoernooi hier even uithalen. Op een prachtige zaterdag streden 40 teams om de felbegeerde wisseltroffee. Een uitstekende organisatie, enthousiast publiek en spelers. Een fantastische groep vrijwilligers hebben het weer mogelijk gemaakt om het succes van vorig jaar te evenaren en wellicht wel te overtreffen. Als we dan ook nog kunnen stellen dat we er financieël positief zijn uitgesprongen dan is de eind conclussie dat we dit volgend jaar weer moeten gaan organiseren. Een groot compliment aan het organisatie commitee onder leiding van Ben Rietveld.

MIJN VERTREK: als laatste willen ik zelf even stilstaan bij mijn eigen vertrek. Donderdag 30 juni was de laatste bestuursvergadering om enerzijds het bestuurlijke jaar af te sluiten maar tevens mijn sleutels e.d. in te leveren. Per 1 juli ben ik geen voorzitter van v.v. Reiger Boys meer. Wat een enorm moeilijke beslissing was bleek ook uiteindelijk op deze donderdagavond dat dit afscheid me zwaar valt. Om mijn moverende redenen stop ik als bestuurslid en voorzitter. Bijna 7 jaar in het bestuur waarvan 3 als voorzitter. Een enorm prettige periode waarin we veel hebben bereikt. Hoogte punten maar ook diepte punten. Ik vind Reiger Boys een prachtige vereniging, een fantastische groep vrijwilligers met een prachtig complex. Een ideale omgeving om met veel plezier sport te beleven. Ik zal de donderdagavonden (bestuursvergadering) en de zaterdagen missen. De zondagochtend was voor mij de Reiger Boys ochtend om thuis werkzaamheden te doen voor de club. Donderdagmiddag was ik meestal reeds rond 3 uur bij de club. Ik zal het allemaal enorm missen. De komende periode gebruik ik om enige afstand te nemen maar ik zal absoluut regelmatig bij wedstrijden komen kijken. Ik heb aan met name mede bestuursleden ook aangegeven dat ik op termijn best weer wat wil doen voor de club. Ik zal in ieder geval regelmatig hulp bieden in de kantine, een leuke manier om onder de mensen te blijven bij de club en een praatje te kunnen maken. Dit helpt Arjan met de kantine bezetting en ik hoop dat velen mij zullen volgen om hulp te bieden in de kantine.

 • Enorm bedankt voor de samenwerking in het bestuur. Robert, Andre, Ronald, Henk, Arjan, Jack en Ben.
 • Enorm dank aan alle vrijwilligers waar ik direct en / of indirect mee samen heb gewerkt voor jullie tomeloze inzet.
 • Enorme dank aan de MOT voor de samenwerking op een prettige manier.
 • Enorme dank aan de "vrienden van Reiger Boys". Ik zal ons formele en informele overleg missen.
 • Enorme dank aan Paula en Aad voor het regelmatig klankborden over allerlei Reiger Boys onderwerpen.
 • Enorme dank voor de ongeveer 100 wekelijkse emails die ik mocht ontvangen.
 • Enorme dank aan Marc Pauli, Arnold de Block, Ben Visser en Patry Blok dat jullie me het gevoel gaven dat ik als voorzitter ook verstand van voetbal heb.
 • Enorme dank aan Karel en Simone Visser dat ik regelmatig op donderdag kon blijven eten en soms gebruik mocht maken van de Jip en Janneke slaapkamer (tijd voor nieuw behang).
 • Enorme dank aan Wilko voor alle "klusjes" die hij voor me deed als ik het vroeg.
 • Enorme dank aan Anneke van Gijzen voor de gezelligheid in de bestuurskamer bij de wedstrijden van heren-1.
 • Enorme dank aan Danielle de Niet voor de prettige samenwerking om jaarlijks weer te komen tot een mooie presentatiegids.
 • Enorm bedankt aan al die "sterren" in de keuken waar ik jaarlijks mee mocht koken voor de vrijwilligers avond.
 • Enorm dank aan alle spelers en speelsters van Reiger Boys dat jullie me elke keer weer de bevestiging gaven waarom ik dit werk als vrijwilliger deed.
 • Enorme dank aan al die pupillen van de week. Door jullie was het altijd extra gezellig in de bestuurskamer.
 • Enorme dank aan mijn vrouw Pauline die me altijd ondersteuning gaf.
 • Enorme dank aan de alle leden van de club dat jullie me het vertrouwen gaven om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club.

 Voor mij zit het besturen er op. Ik wens de club en alle leden van de club enorm veel succes richting de toekomst. De vakantie periode staat voor de deur en wens alle leden en mensen die Reiger Boys een warm hart toedragen een fijne vakantie en hopelijk snel tot ziens.

Koen van der Horn
Voorzitter v.v Reiger Boys

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl