Rob_BuitenIk zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Robert Buiten en woon nu drie jaar in Heerhugowaard ben 51 jr. en ik ben vader van drie kinderen.

Mijn eigen voetbalverleden is dat ik vanaf mijn 8ste tot mijn 17de heb gevoetbald, begonnen bij Beemster, ZOB en weggeplukt door Purmersteyn. Heb 1x mogen deelnemen aan een proeftraining bij Ajax helaas niet verder gekomen.

Hiervoor heb in de Beemster gewoond en ben 8 jaar betrokken geweest bij voetbalvereniging Beemster. Zoals vele begonnen als begeleider van het team van mijn zoon en later als trainer van D-pupillen en de C-selectie. Tevens ben ik daarnaast ook coördinator van de D en C geweest, betrokken bij het opstellen van het jeugdplan en hiervoor diverse bijeenkomsten / vergaderingen met Frans Hoek gehad. Bij de KNVB de D-module en juniorentrainerscursus gevolgd en behaald.

Nu ik hier een paar jaar woon begint het bloed weer te kriebelen om weer iets op te pakken in het voetbal. Ja en waarom dan de keuze voor Reiger Boys => ik woon vlak bij en naast plezier in het voetbal ben ik een resultaat gericht persoon.

Ik kijk er erg naar uit om het komende seizoen Reiger Boys C3 te gaan trainen.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl