Het seizoen 2011-2012 is inmiddels voor alle teams wel van start gegaan dit weekend.  Achter de schermen zijn vele medewerkers van onze club v.v. Reiger Boys al weken, zo niet maanden bezig om een goed seizoen mogelijk te maken. Sinds begin mei zijn we met een nieuwe afdeling technische zaken Jeugd gestart.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst wordt wel eens gezegd. Vv Reiger Boys heeft de doelstelling om onze jeugd een passende voetbalopleiding te geven en op te leiden voor onze Heren & Dames selectie. Wij zijn overtuigd dat het daar bij onontbeerlijk is om eerste een goed technisch kader neer te zetten. Goede, gediplomeerde trainers die met overtuiging onze jeugd het voetbalspelletje kunnen leren.    

Ondanks dat de tijd tot een nieuw seizoen kort was is het ons toch gelukt om nagenoeg alle posities in te vullen. Wij zijn blij dat we inmiddels alle selectieteams hebben kunnen voorzien van bekwame en gediplomeerde trainers. Naast een aantal zeer enthousiaste externe trainers te mogen verwelkomen zijn wij ook heel blij dat we enkele (eigen) Reiger Boys spelers hebben kunnen enthousiasmeren om de eerste stappen in het trainersvak te maken. Mannen; allemaal heel veel plezier en succes dit seizoen!

Het binnenhalen van trainers voor het seizoen 2011/2012 is de eerste stap in het proces om te komen tot een duurzame voetbal jeugd opleiding bij vv Reiger Boys. De volgende stappen worden gezet. Een daarvan is het feit dat we de komende maanden een kleine twintig trainers/coaches van diverse teams een KNVB opleiding laten volgen. Door ook een groot aantal trainers/coaches van recreatie teams een trainersopleiding te laten volgen verwachten wij met name ook het niveau van het technische kader dat betrokken is bij de recreatieve teams nog verder omhoog te helpen.

Daarnaast heeft de afdeling Voetbalzaken ook de scouting weer opgepakt. Dit betekent dat we vanaf half september een aantal scouts wekelijks langs de velden laten lopen om alle spelers uit alle recreatieve teams te beoordelen zodat een ieder ook in de komende seizoen op het meest passende niveau voor hem of haar komt te spelen. 

Dit houdt in dat met regelmaat gevraagd wordt om wedstrijden van recreatieve teams te bekijken en van sommigen spelers volgens een bepaald protocol een spelersformulier in te vullen. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot Anthony Pranger Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

René Kauwen
Technisch Coördinator Jeugd

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl