Lotte_Kouwen_29102911Hallo, Ik ben Lotte Kouwen. Ik wordt 3 december 10 jaar en speel in de ME1 van Reiger Boys. Ik was deze week pupil van de week en vond het heel leuk bij de Dames 1.  REIGER BOYS- FORTUNA. Ik mocht mee naar de bestuurskamer en ging de hoofdtrainer allerlei dingen zeggen die de Dames 1 moesten volgen in de wedstrijd.

Toen we eruit gingen kreeg ik een trainingspak die ik aan mocht tijdens de wedstrijd. Toen de dames 1 allemaal omgekleed waren moesten we in een rij staan en mocht ik de wedstrijdbal vast houden en daarna moesten we met een dribbeltje het veld oplopen. Op de middenstip moesten we een hand geven aan Fortuna en daarna mocht Fortuna een kant kiezen van de munt en dat was de  zwarte kant in plaats van de witte kant en dus mocht Reiger Boys beginnen met de aftrap. Maar daarvoor mocht ik met een dribbelpas iedereen van Fortuna voorbijlopen en proberen te scoren en dat is gelukt. Het was een spannende wedstrijd die Reiger Boys heeft gewonnen met 3-1.

Na de wedstrijd gingen we alles opruimen en omkleden.

Toen mocht ik mee naar de bestuurskamer en hier kreeg ik wat te drinken en een patatje pindasaus.  Dat was erg lekker. Ook kreeg ik een leren bal van Ben Rietveld die door alle dames van dames 1 is getekend.  Ik vond het onwijs gaaf.  Ik hoop ook ooit bij de Dames 1 te mogen voetballen. Bedankt Reiger Boys voor deze leuke dag.

Groetjes Lotte

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!