Sammy bij Dames 1

IMAG0572Zo als jullie weten ben ik vorige week pupil van de week geweest. Het was super gaaf!!!!!!! Eerst moesten we wachten in de kantine tot dat iedereen er was. Toen iedereen er was gingen we de spreekkamer in daar vertelden de coach hoe de meiden moesten spelen en staan. Na dat de coach dat had verteld gingen we naar de kleedkamers en gingen de meiden de opwarm kleren aan doen toen ze de opwarmkleren aan hadden gingen we het veld op en warm lopen en na het warm lopen een balletje schieten.

Na de warming-up gingen we weer naar de kleedkamer en gingen we het wedstrijd t-shirt aan doen, en de meiden die nog ingetapet moesten worden deden het of zelf of ze gingen naar de massage kamer. Toen de coach nog even wat had gezegd deden we de jel en gingen naar het veld. Voor dat we het veld op gingen moesten we wel nog even in een rijtje staan en ik liep gezellig naast de scheidsrechter. Toen we op het veld stonden gingen we handje schudden en in de positie staan ik mocht natuurlijk wel nog even scoren en ja hoor het was me gelukt toen ik had gescoord renden ik naar de dugout en ging gezellig met de wissels de wedstrijd kijken.

In de eerste helft maakte Reiger Boys 1-0, in de tweede helft kwam er geen doelpunt en dus won Reiger Boys met 1-0. Nadat de wedstrijd af was gelopen ging ik naar de bestuurskamer, daar zaten mijn moeder en Lourens op me te wachten. In de bestuurskamer kreeg ik een patatje en wat drinken en natuurlijk de enige echte pupil van de week bal.

Het was een leuke dag!

Groetjes,
Sammy Riebel

IMAG0569IMAG0570 IMAG0571

 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl