IMG_5363De dag begon heel goed. Wij wonnen met 7-1 en ik scoorde er 3. Ook mijn broers wonnen. Ik hoopte dat ook Heren 1 zou winnen. Ik mocht eerst bij de wedstrijd bespreking luisteren. Hierin werden de afspraken gemaakt. Mark (de coach) schreef afspraken op het bord. Na de bespreking gingen we naar buiten. De meeste spelers gingen een sigaretje roken, dat vond ik wel raar. Daarna gingen we naar de kleedkamer, daar stond de muziek heel hard aan. De grond trilde helemaal. Daarna gingen we de warming-up doen, ik mocht meedoen. Ik mocht intrappen met de wisselspelers.

Toen de wedstrijd begon, mocht ik de aftrap nemen met Rafaël, de nummer 9 van Heren 1. Wel grappig, 2 nummers 9 aan de aftrap! Ik scoorde bij de keeper. Helaas moest tijdens de wedstrijd de keeper (Berry), gewisseld worden, omdat hij iets tegen zijn hoofd had gekregen. Ik wilde toen de reserve keeper (Dylan) gaan ingooien, maar daar tijd voor, hij moest meteen het veld in. Heren 1 was beter, maar het werd helaas toch een gelijkspel.

Na de wedstrijd mochten we in de bestuurskamer nog wat eten en drinken en kreeg in van Ben een prachtige REIGERBOYS bal met de handtekeningen van alle spelers.

Ik heb een hele leuke middag gehad bij Heren 1, allemaal ontzettend bedankt!

Groetjes, Jurre Reijngoud

DSC00426 IMG_5357 IMG_5360

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl