Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_2Afgelopen zondag werd het grote Kaboutertoernooi van Reiger Boys gehouden. Het eerste voetbaltoernooi van onze Leeuwen. Net 6 weken aan het trainen en nu voor het eerst voor het "echie". De Leeuwen deden met 2 teams mee. Dylan, Max, Jelle, Nino, Jesper, Julian, Mitchell, Thomas, Reda en Sem gingen ervoor. Vol enthousiasme begonnen ze om 10 uur aan hun 1e wedstrijd tegen KSV. Met Dylan als 1e keeper begonnen we best goed. Onze leeuwen hielden heel goed stand en kwamen zelfs voor het doel van de tegenstander. Helaas verloren we wel, maar dat maakte voor de stemming niet uit.

De volgende wedstrijden waren de tegenstanders veel groter, ouder en ook veel langer met voetbal bezig, waardoor wij het erg moeilijk hadden. Maar dat weerhield onze Leeuwen er niet van om er vol tegen aan te gaan.

Met zijn allen deden onze Leeuwen elke wedstrijd heel goed hun best. Reda, Mitchell en Jelle hielden veel ballen tegen als keeper. Jelle, Nino, Dylan en Sem probeerden een paar keer een doelpunt te maken. Thomas en Max hielden de ballen achterin tegen om ze daarna weer naar voren te schieten. Het eerste doelpunt van de Leeuwen moet nog gemaakt worden, maar dat zal ze vast lukken bij een volgend toernooi. Omdat we "maar met zijn 10en waren en we 7 wedstrijden hebben gespeeld, waren onze Leeuwen op het einde wel moe. Maar wat een kanjers : 1e toernooi tegen erg sterke tegenstanders en dan ook nog een dubbel programma en pas 6 weken aan de gang. Jongens, super gedaan."

Een trotse trainer!

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_1

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_3

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_4

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!