De Leeuwen op het kaboutertoernooi

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_2Afgelopen zondag werd het grote Kaboutertoernooi van Reiger Boys gehouden. Het eerste voetbaltoernooi van onze Leeuwen. Net 6 weken aan het trainen en nu voor het eerst voor het "echie". De Leeuwen deden met 2 teams mee. Dylan, Max, Jelle, Nino, Jesper, Julian, Mitchell, Thomas, Reda en Sem gingen ervoor. Vol enthousiasme begonnen ze om 10 uur aan hun 1e wedstrijd tegen KSV. Met Dylan als 1e keeper begonnen we best goed. Onze leeuwen hielden heel goed stand en kwamen zelfs voor het doel van de tegenstander. Helaas verloren we wel, maar dat maakte voor de stemming niet uit.

De volgende wedstrijden waren de tegenstanders veel groter, ouder en ook veel langer met voetbal bezig, waardoor wij het erg moeilijk hadden. Maar dat weerhield onze Leeuwen er niet van om er vol tegen aan te gaan.

Met zijn allen deden onze Leeuwen elke wedstrijd heel goed hun best. Reda, Mitchell en Jelle hielden veel ballen tegen als keeper. Jelle, Nino, Dylan en Sem probeerden een paar keer een doelpunt te maken. Thomas en Max hielden de ballen achterin tegen om ze daarna weer naar voren te schieten. Het eerste doelpunt van de Leeuwen moet nog gemaakt worden, maar dat zal ze vast lukken bij een volgend toernooi. Omdat we "maar met zijn 10en waren en we 7 wedstrijden hebben gespeeld, waren onze Leeuwen op het einde wel moe. Maar wat een kanjers : 1e toernooi tegen erg sterke tegenstanders en dan ook nog een dubbel programma en pas 6 weken aan de gang. Jongens, super gedaan."

Een trotse trainer!

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_1

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_3

Kabouter_RB_Toernooi_2012_nr_4

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl