CIMG0269Ik vond het wel leuk om pupil van de week te zijn. Ik ging eerst naar het wedstrijd secretariaat, toen bleek het verkeerd dus ging ik later naar de bestuurskamer. Daar ging ik met een mevrouw mee naar het team in de kantine en toen samen met Aaike Verschoor en de rest van het team naar de besprekings- kamer. Daar moet je heel stil zijn, sssssssssssssssssst dus.

Daarna naar de kleedkamer, omkleden en hup naar buiten voor een lange warming up, een beetje moeilijke oefeningen maar wel leuk om mee te doen. Toen terug naar de kleedkamer, omkleden met vet harde muziek uit een Iphone en tijd voor een kleine peptalk met daarna een Reiger Boys Yell.

Ik ging samen met de scheidsrechter het veld op en ik mocht de aftrap nemen samen met Aaike. Ik maakte twee keer een schaar bij de dames van Ter Leede. Ze waren heel erg verbaasd, toen kon ik scoren en ging zitten in de "dugout" met een deken en een warme jas.

Het was heel erg gezellig ook omdat de dames van ReigerBoys wonnen met 2-0.

Aan het einde van de wedstrijd ging ik terug naar de bestuurskamer, en kreeg cola te drinken met patat. Later kreeg ik nog een bal, met allemaal handtekeningen van de meiden, van de voorzitter (Ben) en van de trainer (Arnold) kreeg ik mooie woordjes.

Ik vond het een heel erg leuke dag en ben blij dat ik erbij was. Bedankt voor de fijne dag.

Sportieve groeten,
Sabine Farez

 

CIMG0237 CIMG0248 CIMG0249

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!