Op deze mooie zaterdag het laatste toernooi van dit seizoen van de D3. Te gast waren we op het moeder Aggie toernooi van de Flamingo's op het bijna heilige gras van Jong AZ.

De eerste wedstrijd was tegen Alkmaar Boys. Alle wedstrijden op kunstgras trouwens, en na wat mooi actie's , een volgende, waarbij Numan de keeper passeerde, de bal doorschoof naar Sven die de baal weer doorschoof, maar dan in het doel. 0 - 1 De andere voorzet ging via Daniel naar Numan 0 - 2. Dit was ook de einduitslag.

De tweede tegenstander was Berdos. Deze wedstrijd was in het begin wat rommelig, maar Numan gaf een mooie bal voor, die Diego fraai binnen kopt. Vanuit een corner door Daniel genomen, maakte Dave de 0 - 2 en toen was de beer los zeggen ze. Een uitbraak van Diego op Daniel en die zorgde voor de 2e overwinning 0 - 3.

De laatste wedstrijd werd er meteen achteraan gespeeld, en dat was tegen de thuisploeg, Flamingo's dus. Dit was een makkelijke prooi, een mengeling van E en Dtjes. Sven had weinig moeite de bal voor te krijgen en plaatste de bal voor Kylian en dat was al de 0 - 1. Vervolgens passte alweer Sven de bal richting Daniel en daar was de 0 - 2. Daarop volgden 2x een voorzet,en maakte Tygo en Bart er ook beiden een. Gevolg 0 - 4. Even een slalom voorstelling van Sven en daar was de 0 - 5. Dit was een eitje van een partijtje.. Sven bal voor naar Bodhi en hoppa 0 - 6. Ik kreeg amper de tijd om te kijken want de 7e 8e en 9e goal vielen alweer , door Tayib Diego en een afstandsschot van Daniel. Alhoewel de scheidsrechters mochten affluiten voelde onze scheids de patat , ik bedoel de 10e aankomen.

En ja hoor. Het toernooi winnend met 0 - 10 afgesloten door Dave. De beker en ja, de patat als mooie afsluiting van dit seizoen. Met dank aan alle spelers, en natuurlijk Barend Roy en Rene en alle vaste toeschouwers.

Ik heb met plezier de stukjes geschreven en wens iedereen een fijne vakantie.

gr. van jullie verslaggever en nogmaals bedankt voor de attentie.

 

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl