huldigingDe najaarscompetitie is vandaag officieel afgelopen en met 28 punten uit 11 wedstrijden is het kampioenschap binnen. 12 januari is de laatste wedstrijd gespeeld in de najaarscompetitie. Reiger boys E3 speelde bij en tegen KSV E2. Om de titel te "pakken" was winst noodzakelijk. Dit hadden niet alleen de spelers begrepen, maar ook zeker de supporters van de E3.

Het "uitvak" bij KSV zat bomvol met opa's, oma's, ouders broertjes zusjes etc. Die allemaal getuigen waren van een geweldige wedstrijd, want met verzorgd opgezette aanvallen was het waar doelpuntenfestijn. De een nog mooier dan de ander. De eindstand is uiteindelijk 3-9 geworden in het voordeel van de E3.

 Terugkijkend op het seizoen mag iedereen zeer trots zijn op zich zelf. Iedereen is gegroeid als voetballer, maar nog mooier om te zien is dat jullie steeds meer als team gaan voetballen. En daar draait het uiteindelijk om bij een teamsport als voetbal!!

Door het succes van de eerste helft van het seizoen zijn jullie gepromoveerd naar de 1e klasse.

Naast alle lof voor de spelers die dit resultaat hebben behaald, willen we in het bijzonder nog de volgende mensen bedanken Leo Ruhrop, Ron en Patricia Vink voor alle geweldige foto's die jullie elke week weer maken en op de site plaatsen (zie de reiger boys E3 pagina: http://teams.reigerboys.nl/E3/ ).

En uiteraard onze teamsponsor I-Sec Nederland BV. Die naast de aankleding van de spelers en trainers ook de bekers en bloemen voor de huldiging heeft verzorgd.

Heel veel succes in de voorjaarscompetitie.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl