huldigingDe najaarscompetitie is vandaag officieel afgelopen en met 28 punten uit 11 wedstrijden is het kampioenschap binnen. 12 januari is de laatste wedstrijd gespeeld in de najaarscompetitie. Reiger boys E3 speelde bij en tegen KSV E2. Om de titel te "pakken" was winst noodzakelijk. Dit hadden niet alleen de spelers begrepen, maar ook zeker de supporters van de E3.

Het "uitvak" bij KSV zat bomvol met opa's, oma's, ouders broertjes zusjes etc. Die allemaal getuigen waren van een geweldige wedstrijd, want met verzorgd opgezette aanvallen was het waar doelpuntenfestijn. De een nog mooier dan de ander. De eindstand is uiteindelijk 3-9 geworden in het voordeel van de E3.

 Terugkijkend op het seizoen mag iedereen zeer trots zijn op zich zelf. Iedereen is gegroeid als voetballer, maar nog mooier om te zien is dat jullie steeds meer als team gaan voetballen. En daar draait het uiteindelijk om bij een teamsport als voetbal!!

Door het succes van de eerste helft van het seizoen zijn jullie gepromoveerd naar de 1e klasse.

Naast alle lof voor de spelers die dit resultaat hebben behaald, willen we in het bijzonder nog de volgende mensen bedanken Leo Ruhrop, Ron en Patricia Vink voor alle geweldige foto's die jullie elke week weer maken en op de site plaatsen (zie de reiger boys E3 pagina: http://teams.reigerboys.nl/E3/ ).

En uiteraard onze teamsponsor I-Sec Nederland BV. Die naast de aankleding van de spelers en trainers ook de bekers en bloemen voor de huldiging heeft verzorgd.

Heel veel succes in de voorjaarscompetitie.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!