Kom ook zaalvoetballen bij Reiger Boys!

logo RB zaalvoetbalOnder het motto "Zaalvoetbal is een sport voor bijna iedereen" wordt bij vv Reiger Boys sinds 2 jaar deze sport beoefend. Zowel heren, dames en jeugd hebben bij vv Reiger Boys een prima onderkomen gevonden en kunnen bij ons op alle niveaus terecht. Er zijn teams, die prestaties voorop stellen en er zijn er ook die recreatief bezig zijn het belangrijkste vinden. De ervaring heeft echter geleerd, dat een goede sfeer en de leuke sociale contacten, heel belangrijk zijn om deze sport jarenlang te beoefenen.

Het is daarom beslist niet noodzakelijk om een goed voetballer(ster) te zijn. Bij vv Reiger Boys kan iedereen zaalvoetbal komen spelen. vv Reiger Boys is een van zaalvoetbalverenigingen uit Heerhugowaard met 2 heren teams waarvan de hoogste uitkomt in de 2e klasse van het zaalvoetbal.

Het vrouwenteam van vv Reiger Boys vieren hier hun kampioenschap in de hoofdklasse. Onze doelstellingen liggen voor het seizoen 2014/2015 met onze vrouwen team eredivisie te gaan voetballen. Om deze doelstelling te behalen zullen we het aankomende seizoen minimaal een extra vrouwen team moeten laten uitkomen in de competitie. Voor komend seizoen zijn we nog dringend op zoek naar enkele enthousiaste dames.

Om voor de komende jaren gegarandeerd te zijn van voldoende jong talent is vv Reiger Boys hard op zoek naar jeugdleden en dan vooral voetballers die geboren zijn voor 2004. Nieuwe spelers kunnen instromen in een van onze jeugd zaalvoetbalteams.

Heb je belangstelling om te gaan voetballen, kunnen wij "versterking" van een aantal heren-, dames- of jeugdteams best gebruiken. Voor meer informatie kun je terecht bij Ron Veerman Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek onze website www.reigerboys.nl 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl