Wijziging organisatie dames/meiden Reiger Boys

De dames/meiden tak bij Reiger Boys is een belangrijk onderdeel van de vereniging. De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in verdere verbetering op zowel sportief vlak alsook op gebied van organisatie. M.n binnen de jeugd is veel gedaan om het meiden voetbal op een hoger niveau te krijgen o.a door het jaarlijks organiseren van meiden talenten trainingen. Op deze manier hebben veel talentvolle meiden de overstap gemaakt naar Reiger Boys. Uiteraard een goede zaak voor Reiger Boys, maar ook zeker voor deze meiden. Ze kunnen nu wekelijks op hoog niveau trainen en wedstrijden spelen. Daarnaast blijft Reiger Boys ook het recreatieve aspect belangrijk vinden, ook deze meiden moeten wekelijks op een leuke manier plezier beleven aan het sporten. Een ieder op haar eigen niveau.

Verantwoordelijk binnen het bestuur van Reiger Boys voor het dames/meiden voetbal is Robert van Stigt Thans. Robert heeft besloten om per 1 mei zijn bestuurlijke functie neer te leggen om nog meer aandacht te kunnen geven aan het dames/meiden voetbal bij Reiger Boys. In lijn met Robert zijn vertrek wordt ook de organisatie rond het dames/meiden voetbal op een fors aantal punten gewijzigd. Dit is m.n. bedoeld om ook op langere termijn het dames/meisjes voetbal te borgen binnen de totale organisatie van de vereniging. Daarnaast kan deze organisatie zich volledig richten op de dames/meiden tak van Reiger Boys zonder dat het een aparte vereniging binnen de vereniging wordt. Dat kan en mag niet de bedoeling zijn. Echter, dames/meiden voetbal is toch iets anders dan heren/jongens voetbal. Hiervoor een separate organisatie neer te zetten, als onderdeel van de vereniging, is een goede zaak. Op deze manier kan er nog gerichter gewerkt worden m.b.t. zowel het dames- als meidenvoetbal bij Reiger Boys. Met als doel om het niveau dames/meiden voetbal op een nog hoger niveau te brengen en tevens dat ook het recreatieve meiden voetbal de juiste aandacht krijgt.

Hoe gaat deze organisatie er dan uitzien? Zoals gemeld: bestuurlijk zal Robert van Stigt Thans terugtreden, hij wordt bestuurlijk niet vervangen. Het dames/meiden voetbal komt bestuurlijk rechtstreeks onder de voorzitter te hangen. Daarnaast komt er een commissie dames/meiden. De voltallige commissie ziet er als volgt uit:

Coördinator meiden selectief: Suzanne Zwolsman
Technisch Coördinator meiden selectie : Robert van Stigt Thans
Coördinator meiden recreatief: Karin Kouwen
Coördinator dames selectief: Robert van Stigt Thans
Kleding & materialen: Geert Spaan
Scouting: Pattry Blok
Team manager dame : Christa Schelvis
Contact dames/meide : Koen van der Horn

De interlock met het bestuur (voorzitter) zal gebeuren door Suzanne Zwolsman voor het meidenvoetbal en door Robert van Stigt Thans voor het damesvoetbal. Beiden zullen regelmatig bestuurlijk overleg hebben.

Deze organisatie is m.i.v. 1 mei van kracht, dit i.v.m. de voorbereidingen nieuwe seizoen. De trainers van de meidenelftallen vallen direct onder de Technisch Coördinator Meiden. De TC meiden zal tevens contactpersoon blijven richting Telstar/VVNH. Vanuit het bestuur zal Ben Rietveld als voorzitter de contactpersoon blijven. Daarnaast zal de TC meiden nauw contact houden met de Technisch Coördinator jongens voor de talentvolle meiden welke in de jongens elftallen spelen c.q gaan spelen. De hoofdtrainers van de dames selecties zullen blijven vallen onder de Voetbaltechnisch manager van Reiger Boys, Robin Ernest.

De doelstelling van de dames/meiden tak blijft ongewijzigd. Dames senioren en meiden op een zo hoog mogelijk niveau hun sport te laten bedrijven waarbij ook de recreatieve meiden jeugd de volle aandacht blijft krijgen.

Binnenkort zal op de site in de rubriek "wie is wie" bovenstaande organisatie vermeld worden. Hierbij staat dan ook het e-mailadres van elke functionaris vermeld.

Namens de dames/meiden organisatie Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl