De zomerstop zit er weer op

Voor sommigen moet de vakantie nog beginnen, voor anderen zit het er al weer op. Ondanks de vakantie is het nieuwe seizoen begonnen. Achter de schermen zijn er veel mensen bezig geweest om alles weer te regelen. De mannen van de MOT hebben alle herstelwerkzaamheden verricht, de materialen liggen klaar, de kantine ziet er weer spik en span uit, de teamindelingen staan op de website en het trainingschema is in gebruik genomen. Bij enkele jeugdteams moeten er nog trainers en begeleiders gevonden worden maar ook dit zal in orde komen. Alle vrijwilligers die achter de schermen met de voorbereiding zijn bezig geweest wil ik enorm bedanken.

Het nieuwe seizoen beloofd een interessant seizoen te worden. De mannenafdeling heeft de lat voor het nieuwe seizoen hoog gelegd. Met de vele nieuwe spelers heeft de selectie een kwaliteitsinpuls gekregen. Met deze spelersgroep moet promotie mogelijk zijn. Helaas is het niet gelukt onze Heren 2 naar een hogere afdeling te krijgen. Toch moet het ook daar mogelijk zijn om voor promotie te gaan.

Eveneens goed nieuws is er te melden bij onze jongens A1. Ons verzoek aan de K.N.V.B. is geaccepteerd. De mannen mogen het gaan proberen in de 1ste klasse. De "promotie" is voor onze jeugdopleiding een goede ontwikkeling. Het opleiden van onze jeugd zal het nieuwe seizoen (nog) meer aandacht krijgen. Bij de 1ste jaars F-pupillen gaan we met een 4 tegen 4 competitie beginnen. Hier is voor gekozen om de individuele speler nog beter te kunnen maken.

De plannen met Reiger Boys onder 21 zijn groot. Er is een aanvraag gedaan bij de K.N.V.B. om dit team in een aparte competitie te plaatsen. Met dit team zullen onze jeugd(ige) spelers zich nog beter en sneller kunnen ontwikkelen.

De promotie van onze Vrouwen (Dames) 1 naar de Topklasse zal met spanning gevolgd worden. Door de promotie van Vrouwen 2 is er gelukkig aansluiting ontstaan. Aan de meidenkant wordt er hard gewerkt om het niveau van het vrouwenvoetbal binnen Reiger Boys (nog) hoger te krijgen. Mede vanuit de talententrainingen is er weer een grote groep nieuwe speelsters verwelkomt.

De zaalvoetbalafdeling begint steeds groter te worden. Wederom zijn er nieuwe teams ingeschreven. Voor het eerst zal er ook een E- pupillenteam gaan meedoen aan de zaalcompetitie. Aan de vrouwenkant liggen er plannen om in de Eredivisie te gaan spelen. Door het kampioensschap van onze Vrouwen 1 (zaal) zijn hierdoor plannen ontstaan.

Nieuw in het nieuwe seizoen is de voetbalschool van Reiger Boys "Total Football Xperience". Met deze voetbalschool willen we nog meer trainingsmogelijkheden bieden aan jeugdspelers. Deelname is mogelijk voor spelers van 8 t/m 11 jaar. De inschrijving is al in volle gang. Kijk voor meer informatie op : www.totalfootballx.nl

Op zondag 1 en 8 september 2013 zal er weer een groot jeugdtoernooi bij Reiger Boys georganiseerd worden. Bijna alle jeugdteams zullen hier aan mee gaan doen. De plannen voor een 5de International Youth Tournament liggen alweer klaar. Het toernooi zal dit seizoen gehouden worden op zaterdag 31 mei 2014. Genoeg ontwikkelingen dus het nieuwe seizoen.

Ik wens alle nieuwe spelers welkom bij Reiger Boys. Alle teams wil ik succes wensen in de competitie.

Met sportieve groet,

Ben Rietveld,
Voorzitter

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl