Victoria O. ME1 - Reiger Boys ME1

Vandaag was dan eindelijk voor onze meiden de start van het seizoen aangebroken, de bekerwedstrijd uit tegen Victoria O. uit Obdam. Nadat iedereen met elkaar had kennisgemaakt vertrokken wij naar Obdam en na een kwartiertje warm spelen leken wij er helemaal klaar voor. Alle posities waren doorgenomen dus vol goede moed stonden de dames in het veld. Direct vanaf de aftrap was het vrij duidelijk dat de meiden van Victoria O. veel minder gespeeld hadden dan onze meiden.

Ondanks een aantal reddingen van een goede keepster kwamen wij al vrij snel op voorsprong door een bal van Kylie, notabene met rechts ingeschoten. Nu was het hek van de dam en de ene na de andere bal ging richting het doel van Victoria O. Uiteindelijk, na 2 goals van Michelle en 1 van Anouk gingen wij de rust in met een 0-4 voorsprong. Tijdens de rust kon ik nog even de puntjes op de i zetten en konden de meiden even op adem komen. Na de rust hadden ze nog steeds de wil om naar voren te blijven spelen en dat was dus ook duidelijk te zien. Michelle heeft zelfs 3 doelpunten na rust gemaakt, Floor had 1 x het net weten te vinden en Kylie maakte haar 2e doelpunt, uitslag 0-10!

Dat is een geweldige eerste wedstrijd dames maar wat mij het meest bijgebleven is, is de bal die Senna achteruit speelde naar Aranka om ruimte te maken, Aranka speelde hem door naar links op Britt, op haar buurt speelde Britt hem helemaal door naar Kylie op de linksvoor positie, Kylie gaf de bal voor en Michelle maakte hem perfect af. Dat zijn de dingen die ik dit seizoen vaker op het veld wil zien, veel overspelen en de ruimte zoeken. Als jullie goed blijven opletten op de trainingen van Ingmar en Peter weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen.

Meiden, gefeliciteerd met de verdiende overwinning en ik zie nu al dat jullie een écht team zullen zijn dit seizoen.

Patrick van Kemenade

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl