rbmc1Op 25 augustus was het zover om deel te nemen aan het MC – Talententoernooi, om 09:00 aanwezig om met uit volle borst het Wilhelmus met alle teams te zingen. Mooie openingsceremonie met voorstellen van de acht teams die in twee poule´s streden om een ticket voor het NK MC-junioren.

Beginnend om 10:30 de eerste wedstrijd tegen Castricum MC1 die zeer klein over kwamen, waardoor wij dachten hier makkelijk overheen te lopen. Niets was minder waar en liepen we ook met 4-0 over de tegenstander heen, maar door het matige spel van Castricum gingen wij de bal brengen en veel voor eigen succes. In deze wedstrijd zagen we ook goede driehoekjes en combinatie´s, wat een mooi vervolg kon geven aan de volgende partijen. De tweede wedstrijd was tegen Overbos MC1 waar wij als een hechte eenheid de tegenstander alle hoeken van het veld lieten zien, met prachtige actie´s en een goed samenspel werd ook Overbos MC1 met 4-0 naar huis gestuurd. De laatste poule wedstrijd tegen 't Gooi waar de meiden alle maal van vors kaliber waren en ook op 1-0 voor kwamen, aan het einde van de partij waar we erg rustig bleven en wachten op het ene moment en daar de prachtige ingedraaide voorzet van Fiore door Mandy weergaloos werd in gekopt 1-1. Met 4 doelpunten meer dan ´t Gooi werden we eerste in de poule en konden de kruisfinales beginnen.

De halve finales werden bekend gemaakt en mochten de Reiger Boys MC1 aantreden tegen Zuidvogels MC1, met een mooie reeks gingen we vol op de aanval en hielden we het veld goed breed. Na 8 minuten was het al raak en gaf Zuidvogels de pijp aan maarten door rustig de bal rond te spelen met 1-0 nul op het scorebord, met de nodige kansen die we nog kregen wisten we de finale te halen.

De finale: de Foresters MC1 – Reiger Boys MC1, opkomend met echte champions league muziek en alle speelsters werden bij naam genoemd. Vanaf het fluitsignaal werd er direct druk gezet waar de tegenstander geen antwoord op had, en al snel viel er de 0-1 die snoeihard in de bovenhoek verdween. De Foresters had de aftrap nog net genomen of onze meiden zaten alweer op de lip van de tegenstander, door de druk en het prachtige teamvoetbal gingen we door naar de 0-2 en de 0-3. Terwijl er langs de kant veel lofende woordenwaren voor ons prachtige spel , dachten de meiden dat de derde 0-4 ook maar een feit moest zijn. Daarbij was de titel en een ticket voor het Nederlands kampioenschap MC- junioren dik verdiend, in Mei/Juni zullen we gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap MC-junioren....

Trainer's en natuurlijk alle ouders die aanwezig waren bedankt voor de steun, wij hopen dat de meiden van uw zondag een super zondag hebben te weten maken...

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl