Na een week waarin de jongens van de C1 een drietal oefenwedstrijden hebben afgewikkeld, stond vandaag de eerste echte wedstrijd op het programma. Op sportpark "de Kiefthoek" in Bergen was Berdos C1 de eerste tegenstander in de poulefase van het bekertoernooi.

Een klein kwartier later dan de bedoeling was ging de wedstrijd van start. Reiger Boys kwam goed uit de startblokken. Via een goede aanval over de linkerzijde, was het Max die uit de voorzet van Sven in de 23e seconde de 0-1 binnenschoot. In de eerste minuten van de wedstrijd werd al duidelijk dat dit Reiger Boys vandaag een paar maatjes te groot was voor de gastheren uit Bergen. De ene na de andere aanval werd opgezet door de jongens van de C1. Helaas werden hierbij te vaak de verkeerde keuzes gemaakt, waardoor het tot de 16e minuut duurde dat Lars de score op 0-2 bracht. Het enige wat de tegenstander daar tegenover kon zetten waren enige pogingen om hun grote spits te bereiken met lange ballen. Maar door geconcentreerd spelen van Jeremy en Pim in het centrum van de verdediging, werden al deze pogingen in de kiem gesmoord. Al met al leverde dit een eentonige eerste helft op waarin Reiger Boys verzuimde de wedstrijd nog voor rust te beslissen. Het enige wat nog genoteerd kon worden in deze speelhelft was het uitvallen van Noah en Daan.

De tweede helft begon hoopvol voor de thuisploeg. In de 37e minuut wisten zij de aansluitingstreffer binnen te schieten. Helaas voor Berdos werd alle hoop die zij hierdoor kregen een minuut later door Lars alweer de grond in geboord. Hij was het eindstation van een mooie aanval en zette de 1-3 op het scorebord. Zes minuten later gooide Kevin de wedstrijd definitief op slot door de 1-4 binnen te schieten. Met de weerstand van Berdos was het nu helemaal gedaan. Binnen een kwartier werd de tussenstand opgeschroefd naar 1-8 via doelpunten van Dylan (3x) en Miquel. Het slotakkoord van vandaag was voor Cem die in de voorlaatste minuut twee keer de keeper wist te verschalken en daarmee de eindstand op 1-10 bracht.

Aanstaande woensdag wacht de volgende wedstrijd in het bekertoernooi. Op sportpark "de Wending" zijn de spelers van ZOB C1 de volgende tegenstanders.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl