IVV C1 – Reiger Boys C1​

Vandaag de derde en laatste wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi. Hiervoor moeten de spelers, technische staf en supporters afreizen naar Landsmeer, waar IVV C1 staat te wachten om de strijd aan te gaan.

Na aanvang van de eerste helft is het al snel duidelijk dat Reiger Boys de betere ploeg is. De wedstrijd speelt zich vooral af op de helft van IVV. Ondanks dit krachtsverschil lijkt het alsof de C1 speelt zonder echte overtuiging. Veel passes komen niet aan en duels worden regelmatig op halve kracht aangegaan. Een gevolg hiervan is dat IVV in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong komt. Na deze treffer verandert er niets aan het spelbeeld. Reiger Boys zoekt de combinaties en de keren dat deze goed lopen, weten ze ook kansen af te dwingen. Helaas staat het vizier niet op scherp en worden er aardig wat kansen gemist. IVV komt maar sporadisch over de middenlijn, maar weet bij deze momenten niet voor gevaar te zorgen. Zo nu en dan probeert Reiger Boys het met schoten uit de tweede lijn, maar ook deze pogingen geven niet het gewenste resultaat. Voor de meegereisde supporters blijft het wachten op de eerste treffer van de C1. Hiervoor moeten ze even geduld hebben, want pas in de 29e minuut weet Noah eindelijk de keeper van IVV te passeren en de stand op 1-1 te brengen. Ondanks dat Reiger Boys nog wat mogelijkheden krijgt, blijft deze stand tot het rustsignaal ongewijzigd.

De tweede helft zien de toeschouwers een iets feller Reiger Boys. De ploeg straalt wat meer vechtlust uit en ziet dit in de 38e minuut al beloond doordat Thimo de 1-2 in de touwen schiet. Er wordt nu wat beter gecombineerd door de C1 en daardoor blijft er voor IVV niets anders over dan achter hun tegenstanders aanlopen. Aan een serieuze aanval komt de gastploeg niet meer toe. Reiger Boys heeft de wedstrijd nu redelijk onder controle en probeert de marge te vergroten. De mogelijkheden die het hiervoor krijgt worden helaas niet benut. Geheel tegen het spelbeeld in is het IVV dat in de 55e minuut, uit een buitenspelsituatie, Rico kansloos laten en de 2-2 binnenwerken. Tot opluchting van een ieder die Reiger Boys steunt, kan IVV niet lang genieten van de gelijkmaker. Drie minuten later is het Max die met een verwoestende uithaal vanaf rechts, de 1-3 diagonaal in de verre hoek kegelt. Thimo vindt deze treffer zo mooi dat hij in de 58e minuut hetzelfde doet vanaf de linkerzijde. Ook dit schot treft doel en zo komt Reiger Boys op 2-4. Met deze marge kan de wedstrijd uitgespeeld worden en dat is dan ook wat de C1 doet. IVV is niet in staat om in de laatste minuten nog gevaarlijk te worden waardoor Reiger Boys ook deze derde wedstrijd in de bekerpoule winnend afsluit. Met 9 punten uit 3 wedstrijden, 21 doelpunten voor en 5 tegen is Reiger Boys duidelijk de sterkste ploeg in de poule geweest.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl