knvb logoDe KNVB heeft met ingang van dit seizoen getracht het digitaal wedstrijdformulier in te voeren bij een grotere aantal teams. Voorheen maakten enkel Vrouwen 1, Vrouwen 2, Heren 1 en sommige jeugd teams gebruik van de digitale variant te vervanging van de papieren versie. Enige tijd geleden hebben wij ons hier al op voorbereid door extra PC's te plaatsen in het wedstrijdsecretariaat. Tevens hebben we onlangs verschillende trainers, begeleiders en scheidsrechters geinstrueerd in het gebruik van het DWF. 

Helaas hebben we moeten constateren dat op de afgelopen zaterdagen enrnstige capaciteits problemen ontstonden waardoor de papieren versie weer uit de kast gehaald moest worden. Jammer want wij waren er helemaal klaar voor. Met de KNVB is hier overleg over geweest en hebben onderstaand bericht ontvangen.

"Veel verenigingen zijn de voorgaande weken geconfronteerd met forse problemen bij het werken met de KNVB Sportlink Clubapplicatie. Bij deze verenigingen bleek het niet mogelijk het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) in te vullen. Voor de betrokken clubs een uitermate vervelende zaak, waarvoor we onze verontschuldigingen aanbieden. We betreuren het zeer dat een groot deel van onze verenigingen momenteel met deze problemen wordt geconfronteerd. Je kunt er op rekenen dat Sportlink en de KNVB er alles aan doen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Vóór het weekend, zullen we de verenigingen informeren over de stand van zaken en de mogelijke gevolgen voor het invullen van het DWF komend speelweekend."

We zullen zien hoe het komende zaterdag gaat verlopen en of de techniek ons deze maal niet in de steek gaat laten.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!