Reiger Boys D4 - Vrone D3

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen voor onze D4, aangezien we vorige week afgelast waren. We spelen een thuiswedstrijd tegen Vrone D3, die we recent tijdens het Ballorig jeugdtoernooi ook al hebben gehad. Toen werd het 1-1, waar wij voetballend de betere ploeg waren. Eens kijken of we dat nu kunnen uitbuiten, met een volledige wedstrijd van twee keer 30 minuten. Alle spelers zijn aanwezig, dus we kunnen weer geheel vrij kiezen in het maken van de opstelling. Het is nog altijd even zoeken wie waar het beste tot zijn recht komt: voor sommigen is dat al duidelijk, maar we hebben nog enkele posities in het veld die nog niet dubbel bezet zijn indien de 'vaste' speler in de wissel staat.

De wedstrijd begint en we krijgen in de eerste vijf minuten al twee kansen om te scoren, maar hun keeper staat goed op zijn plaats. De derde kans wordt wel omgezet in een goal: goed doorzetten van Joey, Dani en Tim leidt tot een steekpass op Thomas, die op snelheid de verdedigers eruit loopt en de 1-0 binnenschuift. Helaas kunnen we niet lang genieten van deze voorsprong: na een goede voorzet van hun sterke linksbuiten wordt de bal binnengetikt, 1-1. In de 12e minuut zijn wij bezig met een wisselbeurt, zodat er even een gat ontstaat in de verdediging. Hun linksbuiten maakt er dankbaar gebruik van en schiet hard en hoog binnen voor 1-2. Zij hebben drie goede spelers in hun team, wij hebben er elf die ook goed zijn en hard werken om tot scoren te komen. We krijgen enkele kleine en grote kansen, alleen op de keeper af, schoten van afstand, maar geen goals. In de 20e minuut zet Kadit goed druk op hun rechtsachter, pakt de bal af en brengt Thomas in een vrije scoringspositie: 2-2. Direct vanuit hun aftrap pakken wij de bal af, komen tot een schot op doel door Kaan, die de rebound keurig teruglegt op Delson die de bal erin poeiert: 3-2. Een paar minuten later maken wij nog een goal, uit het boekje hoe voetbal moet worden gespeeld: inworp van Finn (verdediger) naar Daan (middenvelder) die Kaan (aanvaller) wegstuurt aan de rechterzijkant, Kaan geeft de bal voor bij de eerste paal waar Tim vanaf het middenveld komt inlopen en de bal over de keeper lobt: 4-2, een beauty. Voor rust wordt nog eenmaal gescoord: een voorzet van hun linksbuiten stuit tegen Thom aan en hun spits tikt de bal snel binnen voor 4-3.

Praatje in de rust: gaat goed zo, we krijgen veel kansen dus de goals zullen wel komen. Achterin: we proberen het goed voetballend op te lossen, maar in sommige gevallen geldt 'weg is weg'. De tweede helft beginnen we weer goed, wij zijn de aanvallende partij. In de 31e minuut komt Thomas goed door over links, krijgt de bal bij Kaan, die met veel spelers om zich heen de juiste oplossing ziet: een lobje naar Tim, die de bal in één keer binnentikt voor 5-3. Een paar minuten later komt Vrone een keer goed door, hun aanvaller blijft doorjagen op onze verdedigers en schiet de bal binnen, 5-4. Daarna is het feest voor ons: Daan en Kadir storen goed op het middenveld, sturen Thomas weg die soleert voor de 6-4. En het duo Daan/Kadir is op dreef, een paar minuten later doen ze hetzelfde en dit keer is het Kaan die mag afronden, vanaf de rand strafschopgebied: 7-4. Dit lijkt het beslissende gaatje te zijn om de drie punten binnen te halen. Onze verdediging met Finn, Beau, Dylan, Paul en Khaliel staat goed, breken een hoop af. Het middenveld met Joey, Dani, Delson, Daan en Kadir zien een hoop ballen over zich heen gaan, maken een hoop meters en zijn toch een goede verbinding tussen verdediging en aanval. Voorin hebben Tim, Thomas en Kaan alle ruimte om de aanvallen af te maken. Kaan scoort even later nogmaals, na een lange aanval vanaf de verdediging, via ons middenveld naar de aanval en 8-4 staat op het papier. In de laatste minuut valt nog de 9-4, wederom een begin bij Daan, samen met Kaan, die passt op Tim en die knalt de bal hoog in het doel.

Boys, goed gevoetbald in alle linies, mooie overwinning. Op naar de volgende!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl