Kolping Boys D3 - Reiger Boys D3 8-3

Als je als buitenstaander de uitslag leest, kan ik me voorstellen dat je denkt dat we helemaal weggespeeld zijn. Maar, dat is helemaal niet zo. Sterker nog. We begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Al na 20 seconden was het Jamy die met een mooie stift de uitstekende keeper van Kolping wist te verschalken. Het spel ging op en neer en aan beide kanten kwamen kansen. Het was echter Kolping dat scoorde. Ze liepen voor rust uit tot 3 - 1. Maar, op slag van rust was het weer Jamy die scoorde. Een beter moment had hij niet kunnen kiezen. 3 - 2 rust.

Na de limonade weer het zelfde spelbeeld. Het ging op en neer. Wij kregen 2 100% kansen, maar die gingen er niet in. Kolping kreeg 2 corners en uit die 2 corners scoorden ze ook 2 keer. Toen knakte het bij ons. Kolping rook bloed en drukte door. Ze liepen uit naar 8 - 2. Gelukkig scoorde Jamy nog de dik verdiende 8 - 3. Jammer jongens. Ondanks goed voetbal toch verloren. Ik heb even naar de stand gekeken en gezien dat de ploegen waar we van verloren hebben ook allemaal hoog in de stand staan.

De komende weken spelen we tegen, op papier, mindere tegenstanders. Kunnen we weer wat zelfvertrouwen op doen. Maar, dat kan alleen maar als we scherp blijven trainen en dus ook scherp moeten spelen. Alleen dan kunnen we winnen!! We gaan ervoor!!

Dinand

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl