ZAP C1 - Reiger Boys C1 1-3

Langdurige regen en ja de wedstrijden op de grasvelden van Reiger Boys afgelast. Wij moesten naar Breezand, en jawel, die wedstrijd ging gewoon door en het was prachtig weer om te voetballen. Deze club heeft een prachtige tribune en mooie dugouts. Het was alleen erg vroeg vertrekken voor de jongens en trouwe fans.

Tien over 7 al want we moesten om negen uur voetballen. Voor de wedstrijd werd er nog snel even een groepsfoto van de thuisploeg gemaakt op de middenstip. De aftrap werd genomen en dan is het in het begin altijd even zoeken. Het leek erop dat het een pittige wedstrijd zou worden met een snelle rechterspits maar wij hebben oa. aan Pim een snelle achterhoede.
De wedstrijd ging vorm krijgen en dat resulteerde in een 0 - 1 voorsprong voor Reiger Boys waarmee we ook de rust in gingen.

De tractatie op een lekkere koek liep de mist in omdat de meeste vrouwen lekker op de tribune blevn zitten, maar dat kwam na de wedstrijd goed terecht (denk ik).

De tweede helft begon , de supporters zaten er weer klaar voor en voorzagen we wedstrijd van vakkundig commentaar, zeker wat beslissingen van de grensrechter betrof. Hilarisch. In alle commotie kwamen we wel op een 0 - 2 voorsprong, dus dat was weer genieten. De oh's vielen regelmatig als er bijna werd gescoord. ZAP liet zich toch nog een keer zien door de snelle rechterbuitenspeler en bracht de stand op 1 - 2 We wilden wel de drie punten mee naar huis dus via een mooi afstandsschot werd de einduitslag bepaald op 1 - 3. Dit was de beste tegenstander tot nu toe werd er opgevangen van de coach van ZAP. Voor het gevoel staan we nog steeds eerste, maar Kolping heeft een beter doelgemiddelde, dus daar ligt voor onze jongens een mooi doel.

Tot woensdag ,als het doorgaat, en dan op naar de bekerwedstrijd tegen Volendam.

 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl