Reiger Boys E1 speelt in stadion FC Volendam tijdens Deen cup

IMG-20131103-WA0000Na een top wedstijd gisteren uit bij SRC (0-7). Mochten we vandaag in het stadion van Fc Volendam aantreden voor de Deen Cup. Helaas heeft Mees een zware blessure opgelopen aan zijn knie, dus die kon niet meedoen. Gelukkig was Jesse van de E2 er om Mees te vervangen. De eerste wedstrijd was tegen Ado20, op papier de sterkste tegenstander in de poule. Dat bleek ook wel, maar onze mannen speelden een top wedstrijd. Na een mooie steekpass van Roy maakte Jesper hem cool af 1-0. Met nog een aantal spannende momenten voor onze doel werd het nog billen knijpen maar met een in bloedvorm verkerende Lasse op doel leverde dit geen enkele problemen op. Uitslag 1-0.

Na een uitstekende 1e wedstrijd op voor de volgende tegen Beverwijk. Helaas win je niet als je 30 kans mist. De mannen hebben moeite om te scoren als er zeven man voor het doel staan. En ja, zal je altijd zien, als je zelf niet scoort dat je er zelf een tegen krijgt. Na een lange uittrap van de keeper bereikte ze de spits die achter onze verdedigen opdook. Maar gelukkig maakte Wessel met een lange sprint een achterstand van 10 mtr goed en met een uitstekende tackel op de bal was de enige aanval van Beverwijk onschadelijk gemaakt. Volgende keer de bal sneller rond laten gaan en dan komt het vanzelf goed 0-0 uitslag.

De derde wedstrijd was tegen Dirkshoorn, deze tegenstander was niet bestand tegen de overmacht van Reigerboys, ook al duurde het hier ook weer lang voor de kansen werden benut. Gelukkig viel in de laatste 5 min nog 3 hele mooie doelpunten 3-0. Door Davy, Jermey en Roy.

Mede door het gelijke spel van Ado20 tegen Beverwijk mochten we naar de halve finale tegen Meervogels, deze waren 1e in poule 2. Hier was duidelijk meer tegenstand met een tegenpartij die wel durfte te voetballen. Maar met hard werken werd elke aanval rustig afgewend door Davy, Quinten, Roy en Noah die helaas bij goede verdedegende actie geblesseerd raakte aan zijn enkel. Alles om te voorkomen dat er gescoord. Maar met goed voetbal van onze kant en weer een uitstekende pass van Roy maakte wederom Jesper hem cool af. 1-0 en dit was tevens de einduitslag. Alle mannen hebben onwijs goed gevoetbald Jesse bedankt voor je hulp. Je hebt echt het onwijs goed gedaan.

Nu op naar de finale op zondag 1 december tegen Kolping Boys E1 voorafgaand van de wedstrijd van Fc Volendam tegen Fc Dordrecht. Hoe vet is dat mannen.

IMG 105930163439434

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl