Vrone D1 - Reiger Boys D3

Op voorhand had ik getekend voor de uiteindelijke uitslag, maar na de wedstrijd was ik toch behoorlijk teleurgesteld. Een gelijkspel was minimaal terecht geweest Na twee weken van veel praten stond er vandaag een gemotiveerd D3 op het veld. En dat was te zien ook. Ik stond nog de ballen in het net te stoppen na de warming-up, of Kay had de eerste er al in liggen, op aangeven van Jamy.

Na die goal ging Vrone meer druk zetten en ze kwamen dan ook op 1 - 1 door een schot van de voorstopper. Veruit de beste speler bij Vrone. Hierna meteen ingegrepen. Onze spits moest bij balverlies meteen de nummer 14 oppakken. Dit ging daarna perfect. Hij is aanvallend niet meer gevaarlijk geweest. Klasse jongens!!!

Voor de rust kwamen we op voorsprong. Na een goede pass van Rutger, van achteruit wist hij Kay te bereiken en die maakte heel koel de 1 - 2. Ondertussen kreeg Vrone ook de nodige kansen, maar Sam stond een berenpot te keepen en zo bleef het 1 - 2 tot de rust. Na de rust schroefde Vrone de druk nog meer op en ze kwamen dan ook terecht op 2 - 2. Onze jongens lieten zich niet uit het veld slaan en ze zetten Vrone onder zware druk. Alleen , de bal viel vandaag nooit aan de goede kant voor ons. Helaas maakte Vrone nog 3 - 2 en leek voor ons de koek op. Maar, vlak voor tijd werd iemand van ons binnen de zestien onderuit getrokken, maar de scheids had het niet gezien, maar we hadden toch echt recht op een pingel, maar we kregen hem niet. Dus het bleef bij 3 - 2.

Jammer jongens, maar wat hebben jullie een goede pot voetbal gespeeld. Tegen de nummer 2 van de poule verliezen is geen schande. Sterker nog. We hadden zomaar kunnen winnen als we wat meer geluk hadden gehad.
Komende week lekker trainen.

Dinand

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl