Reiger Boys A1 - De Kennemers A1

Met een zwaarbevochten thuiszege op de Kennemers A1 hield Reiger Boys zich in de race voor lijfsbehoud in de eerste klasse. De formatie uit Heerhugowaard kan weer een rol van betekenis spelen in deze competitie door een verdiende 3-2 zege. Op de zoektocht naar succes was de ploeg op vier plaatsen gewijzigd na het duel met RKVV Volendam A2. Jordy Wijdenes en Dennis Kallenkoot keerde weer terug in de defensie na blessure leed. Op het middenveld verving Niels Apeldoorn de geblesseerde Martijn Grooff en Saitcan Kasimoglu kreeg dit keer de voorkeur boven Levi Klaver.

Reiger Boys begon zeer rommelig aan het duel en leidde onnodig veel balverlies. Toch kreeg de thuisploeg genoeg mogelijkheden om de voorsprong op het score bord te brengen. Kasimoglu kreeg in de 5e minuut de ideale mogelijkheid om de score te open maar zijn inzet was te slap waardoor de keeper redding kon brengen. Jurgen Bonapart kreeg ook de mogelijkheid om de score te openen maar zijn inzet werd getoucheerd door de keeper. Apeldoorn kreeg de bal voor zijn voeten, maar zijn inzet belande tegen de paal.

Toch kwam de thuisploeg na halfuur spelen op een 0-1 achterstand. De spits van de Kennemers kreeg een vrije doortocht richting het doel en ronde beheerst af. Vlak voor rust leek het duel beslist te worden maar keeper Nick van Duin hield met enkele knappe redding de Waardse formatie in de wedstrijd.
Reiger Boys begon in het tweede bedrijf beter te voetballen en kreeg met Ryan de Back een prima kans, maar de rechter vleugelaanvaller kon het net van dichtbij niet vinden. Joey Visser was met een prachtig schot dicht bij de gelijkmaker maar zijn schot belande tegen de lat. Na een uur spelen lukte dit Jurgen Bonapart wel en bracht met een verwoestende knal de Waardse formatie op gelijke hoogte. 5 minuten later was het Kasimoglu die op de goede plek stond om de eerste voorsprong binnen te tikken.

Diezelfde Kasimoglu zorgde even na zijn eerste treffer helemaal voor een jubelstemming in op sportpark de Wending door ook de 3-1 te maken. Nu was het Mohammed Outaazza die met een steekpass de robuuste spits één op één voor de keeper zette. Die ramde de bal hard in het dak van het doel.

De thuisploeg kreeg nu genoeg kansen via Klaver en de Back om het duel definitief op slot te gooien maar hadden het versier niet op scherp om dit te bewerkstelligen. De kennemers gaven zich echter nog niet gewonnen en bracht de spanning terug in het duel door de aansluitingstreffer te forceren. Met nog 10 minuten te spelen volgde nog een spannende strijd waarin het duel alle kanten op kon gaan. Keeper Nick van Duin wist de 3-2 voorsprong te behouden voor de Waardse formatie door cruciale reddingen te verrichten. Na het eindsignaal was de eerste overwinning in de competitie een feit voor het vlaggenschip van de jeugdopleiding.

Opstelling: Nick van Duin, Mike van Kemenade, Dennis Kallenkoot, Olav Blom, Jordy Wijdenes, Mohammed Outaazza, Mitchel Pichotte (55, Jairo Kleiboer), Niels Apeldoorn (45, Joey Visser), Michel Bakker (45, Ryan de Back) , Saitcan Kasimoglu,(70, Levi Klaver) Jurgen Bonapart.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl