Kolping Boys C1 – Reiger Boys C1

De topper dit weekend in de 1e klasse 01, is de wedstrijd tussen Kolping Boys C1 en Reiger Boys C1. Oftewel de nummer 1 tegen de nummer 2. Kolping Boys staat aan kop, met een voorsprong van drie punten op de ploeg uit Heerhugowaard.

Onder grote publieke belangstelling, een groep jongeren die met trommel en al leuk en luidruchtig aanwezig zijn op de tribune en een cameraman op het dak van de tribune, wordt er om kwart over één afgetrapt. Blijkbaar heeft de sfeer om het veld grote indruk gemaakt op de spelers van Reiger Boys. Ze worden totaal overlopen door een zeer fanatiek startend Kolping Boys. Nog voor de wedstrijd goed op gang zou moeten zijn, is de aanval van de thuisploeg er in geslaagd om drie keer te scoren. Helaas moet gezegd worden dat alle drie deze treffer onnodig worden weggegeven. Na deze stormloop van de gastheren, waarin duidelijk te zien is dat de wil om te winnen aan de kant van Kolping Boys groter is, komt de wedstrijd wat meer in evenwicht. Niet dat Reiger Boys er ook maar enigszins in slaagt om gevaarlijk te worden, maar het eenrichtingsverkeer is wat uit het spelbeeld verdwenen. Net als je als Reiger Boys-supporter een beetje hoop krijgt op een goal aan de goede kant, gebeurd het tegenovergestelde. Met een snelle aanval door het centrum slaagt Kolping Boys er in om de 4-0 binnen te schieten en de wedstrijd al heel vroeg te beslissen. De overige speelminuten van de eerste helft weet Reiger Boys grotere schade te voorkomen.

De tweede helft is het wederom de thuisploeg die de sterkste partij is op het veld. Dat komt omdat ze feller, maar vooral "gemener" durven te zijn in de duels. Reiger Boys voetbalt ondanks dat wel beter mee in deze speelhelft, maar weet geen situatie te creëren waarmee het de verdediging van Kolping Boys in verlegenheid kan brengen. De thuisploeg zelf weet nog wel enkele mogelijkheden te scheppen, maar tot geldige doelpunten komen zij in de hele tweede helft ook niet. Ook het inbrengen van verse krachten leid er niet toe dat Reiger Boys terug kan komen in de wedstrijd. De 4-0 stand blijft dan ook tot ongewijzigd tot aan het eindsignaal. Deze wedstrijd blijkt Kolping Boys duidelijk de sterkste ploeg van de twee. Later dit seizoen zullen ze nogmaals tegen elkaar spelen en dat lijkt mij voor Reiger Boys om mooie gelegenheid om te laten zien dat ze meer in hun mars hebben dan het vertoonde spel in deze wedstrijd.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl