Reiger Boys slagvaardig met hoofdtrainer Van Wonderen

Marc van WonderenDe goede sportieve resultaten en de onderlinge verstandinghouding binnen de selectie van de afgelopen maanden hebben er mede toe geleid dat het bestuur van Reiger Boys maar weinig tijd nodig had om de overeenkomst met de huidige hoofdtrainer, Marc van Wonderen, met een jaar te verlengen. Het bestuur en Marc zijn uitermate tevreden over de onderlinge samenwerking en de positieve resultaten.

Beide partijen hebben het grootste vertrouwen in de toekomst. "Het heeft er alle schijn van dat nu eindelijk de lang gekoesterde wens, om op een hoger niveau te voetballen, aan het einde van het seizoen realiteit zal gaan worden. De ingrediƫnten zijn volop aanwezig", aldus een enthousiast bestuur.

Zoals Marc ook omschrijft is Reiger Boys een "fantastische club om voor te werken en om ook de toekomst mee in te gaan. Een club waarbij ik me ambities, in goede samenwerking met het team, het bestuur en overige leden kan realiseren. Een ieder heeft de juiste focus en dit is mijnsinziens ook de basis voor succes op zowel korte als lange termijn".

Namens het bestuur
Jack Koopmans
Bestuurslid Voetbalzaken

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl