Marc Ernst ballenjongen 1Op 19 november 2013 was ik ballenjongen bij het Nederlands elftal. Nederland moest tegen Colombia. De wedstrijd speelde zich af in de Amsterdam ArenA. Toen ik daar aankwam moest ik mij melden. Om half 5 werden alle ballenjongens/meisjes opgehaald en gingen we ons omkleden. Het trainingspak mochten we helaas niet houden. Om 6 uur gingen we eten. We kregen hamburgers en pizza.

Om half 7 kwam Giovanni van Bronckhorst, we mochten hem vragen stellen, we kregen een handtekening en mochten op de foto met hem. 8 uur begon de warming-up en moesten wij ook bij het veld staan. Toen de warming-up voorbij was moesten wij de ING vlag naar het midden van het veld brengen tot dat de volksliederen voorbij waren. De wedstrijd begon en ik kon genieten, de sfeer was geweldig, de spelers kwamen dichtbij.

Toen de wedstrijd afgelopen was kreeg iedere ballenjongen/meisje een tas met een voetbalschoenenopbergdoos, een ING handdoek, een cd en een officieel shirt van het Nederlands elftal, met je naam achter op je rug en de vlag van Nederland en Colombia erop.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl