E3 kampioenDe talenten waren op papier al kampioen. Alleen bij een verlies kon het kampioenschap in gevaar komen. We spelen tegen de Zouaven E3 een leuke talentvolle groep. We hadden het dan ook niet gemakkelijk de eerste helft, ze zetten ons goed onder druk. Toch speelde wij ons daar goed onder uit en scoorde een paar goede goals.

De zouaven kwamen toen onder druk te staan maar voor rust creëerde toch een paar goede kansen en zowaar kwamen ze voor rust weer op gelijke hoogte. Na wat limonade en de vraag of ze kampioen wilden worden, gingen de geel zwarte leeuwen het veld weer op. De vraag werd al snel beantwoord met goed veldspel en hele mooie doelpunten.

Het plezier spatte eraf. Na 50 minuten spelen blies de prima fluitende scheids de wedstrijd af en zo zijn de talenten kampioen. De champagne douche was verdiend en een groot applaus van het hondstrouwe publiek volgde, die erg belangrijk is voor ons en die we dan ook willen bedanken!

De beide trainers zijn apetrots op deze fantastische jonge leeuwen en na de winterstop gaan we deze lijn doortrekken in een hogere klasse.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!