Geslaagde dag met nieuwjaarswedstrijden en receptie

Nieuwjaarswedstrijden 2014 17Op zaterdag 4 januari zijn onder bijna lente-achtige weersomstandigheden de traditionele nieuwjaarswedstrijden gespeeld. Vele oud-1ste elftalspelers gaven akte de présence. Voorafgaand aan die wedstrijden waren behalve de oud-spelers ook de ereleden, leden van verdienste en ere-voorzitters uitgenodigd. Vanaf 10.00 uur konden de genodigden genieten van verse koffie en thee en een gebakje dat voorzien was van het Reiger Boys logo.

Tijdens de daaropvolgende lunch, geweldig verzorgd door het kantineteam van Paula Bourgonje, Aad Buur en Fred de Vries, zijn heel wat sterke verhalen naar boven gehaald en is er lekker bijgepraat.

De "Heren oud-oud" en de "Dames oud-oud" speelden tegelijkertijd elk op een half kunstgrasveld. Vele fraaie staaltjes van inzet en techniek lieten de oude gladiatoren aan het publiek zien. Een herkenbare opmerking van een van de oud-spelers na afloop: "In m'n hoofd kan ik nog alles, alleen deden de benen niet meer altijd wat ik in m'n hoofd had."

Het huidige Heren 1 speelde daarna tegen Heren "Jong-oud". Dit laatste team gaf goed partij en hoefde zich niet te schamen voor de uitslag (2-0 voor Heren 1) De wedstrijden van "oud" werden geleid door Willem Wijdenes en Geert Spaan, de wedstrijd van Heren 1 door Nico Boom.

Bij de receptie, die om 15.30 uur begon, kwamen zoals verwacht veel leden opdagen. Het werd een zeer gezellige bijeenkomst waarin men elkaar het allerbeste wenste voor 2014. Voorzitter Ben Rietveld hield zijn nieuwjaarsspeech en huldigde enkele jubilarissen.

De organisatoren Peter Coesel en Hans van der Veldt zien tevreden terug op deze geslaagde dag. Hun dank gaat uit naar het kantineteam, Christa Schelvis (regelde veel ivm de oud-dames), Marcel Hubeek (ivm de oud-heren), Danielle de Niet (ontwerp programmaboekje) en Ronald Keesman (drukwerk programmaboekje) en de coaches van de "oud-teams" Bert de Haas, Wil Verkooijen, Pauline Boon en Mendaly de Kok.

Een uitgebreid fotoverslag van de wedstrijden en receptie is hier te bekijken.

De toespraak van voorzitter Ben Rietveld is hier terug te lezen.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl