LSVV B1 – Reiger Boys B1 - 0-2

Afgelopen zaterdag (11-01-2014) was het weer tijd voor de eerste oefenwedstrijd na de winterstop. Met nog maar drie trainingen in de benen, waar van één fysieke training bij het strandje van LUNA, was het van te voren nog niet helemaal duidelijk hoe de B1 uit de winterstop zou komen.

De B1 speelt drie oefenwedstrijden voor dat de competitie weer gaat beginnen. 11-01 LSVV B1 (1e Klasse), 18-01 Always Forward (2e Klasse), 22-01 de Zouaven B1 (Hoofdklasse). Hoofdtrainer Tom Boukes heeft met opzet een aantal zware tegenstanders uitgenodigd om tegen te oefenen, zodat zijn team ook ervaart hoe het is om te handelen met minder tijd. En om de samenwerking tijdens het verdedigen te verbeteren.

De wedstrijd : ( LSVV B1 – Reiger Boys B1) 0 - 2

Meteen vanaf de aftrap was duidelijk dat de B1 van Reiger Boys erg geconcentreerd en gedreven begonnen waren aan de wedstrijd. In balbezit werd er zuinig gespeeld, nauwelijks balverlies geleden, het baltempo lag erg hoog, er werd eigenlijk nooit de lange bal gehanteerd, constant was er de 3e man die aanspeelbaar was en gevonden werd, een goed positiespel waarbij de vrije man bijna elke keer gevonden werd. Kort samengevat was het genieten om naar te kijken. Zonder bal (tijdens het verdedigen) werd er voor elkaar gestreden en had iedereen het voor elkaar over, om wat extra meters te maken. Dat was duidelijk zichtbaar. Bijna alle duels en 2e ballen werden gewonnen door Reiger Boys en iedere speler dekte erg kort en fel op z'n tegenstander. En dan zie je dat als iedereen met hetzelfde idee en op dezelfde manier aan het verdedigen is, dat het resultaat oplevert. LSVV kwam er maar niet door heen en ging al heel snel steeds de lange bal hanteren. Ook de lange bal werd er een aantal keer goed uitgehaald en toen was er eigenlijk al niks meer aan de hand. Wat heel belangrijk is, is dat iedereen dan geconcentreerd blijft en gewoon hetzelfde blijft doen. En dat werd ook gedaan. Op die manier ging Reiger Boys dus met een 0-2 voorsprong de rust in.

In de tweede helft kwam LSVV wat feller en scherper uit de rust. Dat zorgde voor wat meer onrust in balbezit bij Reiger Boys , maar over het algemeen was Reiger Boys nog steeds de betere ploeg in de tweede helft. En waren er meer grote kansen voor Reiger Boys . Het was duidelijk zichtbaar dat veel spelers op hun tandvlees liepen. Maar ook in de tweede helft hebben we een aantal mooie aanvallen gezien en was 0-3 of 0-4 nog meer op z'n plaats geweest. Helaas bleef het bij 0-2.

Trainer Tom Boukes was erg tevreden met de overwinning, maar nog meer met het spel dat zijn ploeg op de mat had gelegd. "Dit geeft vertrouwen voor de 2e seizoenshelft, maar we mogen nu niet overmoedig worden. We moeten blijven zorgen dat we met dezelfde energie als vandaag de wedstrijden in gaan".

0-1 Fritz
0-2 Robert

Opstelling : Guus, Amon, Robert ( Pim ), Sam, Luuk ( Bob ), Jairo, Max, Kerem, Raj ( Damon ), Luca, Fritz (Timo).
Afwezig : Casper Jolen ( blessure)

Op naar de volgende twee oefenwedstrijden, en daarna de promotie poule. Succes Boys !!!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl