Reiger Boys E10 - RKDEO E2

Na een korte winterstop was het weer tijd om te beginnen met een nieuwe competitie. Op een guur en winderig sportpark stonden twee teams te trappelen. Even wennen ten opzichte van het vorig jaar. De tegenstander was van een ander niveau. Op de razendsnelle links buiten van RKDEO, een reus van een verdediger die zijn team ook nog eens goed neerzette, hadden wij geen antwoord

Ons team, met een afwezige Kane, had het moeilijk. Quinten moest een paar maal flink ingrijpen. Overspelen, druk zetten lukte niet zoals de coaches het voor ogen hadden. De verdedigers, Rens, Jip, Pepijn, Stefan en Tim hadden het moeilijk. Zelfs met de hulp van ouders, die hun adviezen ook naar het team riepen, mocht het niet baten dat na 9 minuten er al tegen een achterstand van 2 doelpunten gekeken werd. Dat was schrikken

Langzaam kwam het besef dat dit wel eens anders zou kunnen worden dan wedstrijden met een flinke winst afsluiten. Rens besloot, tegen het advies van de coach, de aanval te zoeken. De drang naar voren was te sterk. En zo moest het ook zijn. Een flink schot op het doel was onhoudbaar voor de tegenstander. 2-1.

Na de pauze, waarbij de overigens goed leidende scheidsrechter, wat extra tijd nodig had om haar gereed te maken voor de tweede helft, ging ons team los. De aanvallers, Luuk, Scott en Sem zochten het doel van RKDEO. De uitstekende keeper hield vele schoten tegen. Een felle strijd, waarbij Reiger Boys het overwicht had, had niet het gewenste resultaat.

Waar een gelijkspel eigenlijk verdiend zou zijn, kwam het verlies aan het eind. Een spannende wedstrijd. Het team had als leeuwen gevochten. Jammer. Man of de match werd na een moeilijke keuze door coach Edwin: Sem.

Volgende week opnieuw tegen een E2. Zet hem op E10.

Gerard Lucke

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl