Het was de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Ben benieuwd hoe de jongens uit de winterstop zijn gekomen. Ze spelen in de onder de 12 competitie en er zitten een paar clubs bij die ik nog niet kende en die van ver komen zoals vandaag uit Veenendaal. De wedstrijd begon wat tam en de jongens konden elkaar niet zo makkelijk vinden, dat lukte de tegenstander beter en die kwamen ook verdiend op 0-1.

Daarna kwamen we beter in de wedstrijd en na een paar goede aanvallen werd het 1-1 door Chris
Daarna werd de tegenstander sterker en speelden ze goed. De druk werd steeds groter op ons doel en het werd 1-2 vlak voor rust.

In de tweede helft waren we meer gelijkwaardig en aan beide kanten waren er kansen. Onze verdediging had het vrij druk en onze keeper Kevin had nog een hele goede redding. We kwamen op 2-2 door Daan en zelfs op 3-2 door een prachtig afstandsschot van Jeremy Het bleef vrij spannend tot het einde toe.

Toch wisten de jongens nog een keer te scoren via een goal van Daan en de winst was binnen. Allemaal hebben jullie geknokt voor de overwinning. Goed gedaan. Een goed begin en de eerste drie punten binnen. Het was een leuke en spannende wedstrijd voor het in grote getalen opgekomen publie

Tot volgende week.

Een enthousiaste toeschouwer

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl