Vrouwen 1 030514Het is Reiger Boys Vrouwen 1 gelukt om de nacompetitie te ontlopen door zich op de laatste speeldag veilig te spelen. De ploeg van trainer/coach Arnold de Block wist thuis een eclatante zege te behalen op RCL (4-0), en speelt daardoor ook volgend seizoen in de Topklasse.

Vrouwen 2 030514Vanaf het eerste fluitsignaal was Reiger Boys heer en meester en dat resulteerde binnen een half uur in een comfortabele voorsprong toen achtereenvolgens Jaimy Visser, Bonnie Smit en Aaike Verschoor het net wisten te vinden. Die 3-0 voorsprong bleef tot de rust staan mede omdat keeper Nicolle Martens op magnifieke wijze een strafschop wist te keren. Diep in de tweede helft zorgde Jaimy Visser er met een droge knal voor dat de eindstand op 4-0 werd bepaald.

Vrouwen 2 heeft nog wel wat extra wedstrijdjes voor de boeg om degradatie te ontlopen. De meiden wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden, en ondanks een veldoverwicht kwam men in de thuiswedstrijd tegen SVS niet verder dan een 1-1 gelijkspel (doelpunt Mayra Arroyo Moreno Molina Cadallon). In de nacompetitie begint Vrouwen 2 met een tweeluik tegen Blauw Geel '55. Aanstaande zaterdag 10 mei gaat men op bezoek in Ede, om een week later thuis het karwei af te kunnen maken.

Foto's Paul van der Molen

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl