Eindelijk een start gemaakt met het voetbalseizoen. De jongens stonden de hele tijd al in de startblokken en wilde eindelijk weleens een wedstrijd spelen. Het was gelijk de 1e uitwedstrijd. De wedstrijd startte goed voor Reiger Boys, wij waren goed aan de bal, en bleven vrijwel de eerste 10 minuten op de helft van de tegenstander. Jammer genoeg waren de jongens niet in staat om een doelpunt te scoren en moesten zij toezien, hoe er vanuit een tegenoffensief, het eerste doelpunt viel voor De Blokkers: 1-0.

Reiger Boys probeerde zich te herpakken en gingen weer volop in de aanval. Wij kregen volop kansen maar wij hadden net niet genoeg geluk aan ons zijde om een doelpunt hieruit te verzilveren. Bij 2 kansrijke doelpunten stond de keeper net weer in de weg. En moet nu juist dezelfde keeper weer de aanleiding zijn voor het 2e doelpunt van De Blokkers. Een verre uittrap bereikte de aanvaller waardoor de achterhoede van Reiger Boys niet voldoende tijd had om deze aanvaller te achterhalen, en Kevin niet in staat was om het doelpunt tegen te houden: 2-0.

De jongens begrepen dat zij er iets aan moesten gaan doen om te zorgen dat zij niet nog meer op achterstand zouden komen. De jongens vochten als leeuwen (met name Quinten, Marc, Sven & Finn) en probeerde de tij te keren. Dit lukte uiteindelijk waardoor Rens in balbezit kwam en door middel van carambole (eerst de binnenkant linker doelpaal en dan binnenkant rechter doelpaal) de bal achter de keeper wist te droppen: 2 -1. Dit was gelijk de stand bij rust.

Na de rust bleken De Blokkers ook weer over voldoende energie te beschikken. Tevens was de verdediging bij De Blokkers, aardig versterkt. De jongens hadden moeite om hier doorheen te komen. Het duurde ook niet lang dat De Blokkers, vrij kort achter elkaar, de 3-1 en de 4-1 maakte.
Uiteindelijk wisten de jongens weer een beetje grip op de wedstrijd te krijgen en op assist van Rens kwam Huub in balbezit. Door een fraaie passeerbeweging (de bal langs de rechterkant van de keeper te tikken) kwam Huub weer in bezit van de bal en schoot de bal in open doel: 4-2.

In de resterende tijd waren De Blokkers toch nog in staat om een doelpunt te scoren waardoor de eindstand uiteindelijk op 5-2 kwam.

Als trainer en begeleider willen wij het team toch complimenteren met de goede inzet en spel. Jongens, ga zo door!

Het team moest het helaas zonder Ubeyd doen omdat hij vanwege zijn knie er niet bij kon zijn. Uiteraard hopen wij dat hij volgende week weer van de partij is.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl