076De meiden van Reiger Boys MD1 hebben hun eerste officiƫle wedstrijd van 2014-2015 in winst omgezet. In de derby tegen KSV begonnen de meiden woensdagavond weliswaar onwennig, want voor velen was het de eerste keer dat men op een groot veld in actie kwam. Zo kon het gebeuren dat de fysiek sterkere thuisploeg al binnen een kwartier op een 3-0 voorsprong kwam. Maar de geelzwarte talenten lieten het er niet bij zitten, wisten elkaar steeds beter te vinden, en nog voor de rust werd er vanuit twee mooie aanvallen even zoveel keer gescoord.

Reiger Boys voelde dat er meer mogelijk was en zocht vanaf het begin van de tweede helft direct weer de aanval, en met resultaat. Binnen vijf minuten lag de gelijkmaker tegen de touwen, en even later kwam RB zelfs op voorsprong. Toch wist de ploeg uit 't Kruis kort hier op weer tegen te scoren, en uiteindelijk leek iedereen wel vrede te hebben met een gelijkspel, tot in de allerlaatste minuut Reiger Boys nog eenmaal nog voren ging en in dit doelpuntrijke duel ook nog eens de 4-5 wist te scoren.

Een staaltje wilskracht van de meiden, die komende zaterdag in een rechtstreeks duel met RKEDO MD1 mag uitmaken wie zich plaatst voor de volgende ronde van de beker. Aanvang 09.00 uur op De Wending.

Groet,

Paul van der Molen

P.S. Bijgevoegd 4 foto's van deze wedstrijd. meer was niet mogelijk vanwege de invallende duisternis.

077 088 104

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl