rbnieuw2UPDATE Vrijdag 12 september 18:30 uur: Helaas zijn de uitslagen van de monsters vandaag niet ontvangen. Naar verwachting zullen we deze pas aanstaande maandag ontvangen. Er zal dus ook dit weekend geen gebruik gemaakt kunnen worden van de douches.

Vorige week hebben wij onze leden en bezoekers voor het laatst kunnen informeren omtrent de status van de legionella besmetting op ons complex De Wending. Net voor het afgelopen weekend is er opnieuw gereinigd en zijn er weer watermonsters genomen. De uitslagen hiervan zijn nog niet bekend en worden niet voor aanstaande vrijdagmiddag laat verwacht. Mochten de resultaten positief zijn dan zullen wij dat via deze site melden. Tot nader bericht kan er dus niet gebruik gemaakt worden van de douches.

Wij vertrouwen erop hiermee onze leden en bezoekers voldoende te hebben geinformeerd. Indien er nog vragen zijn dan kan er gemaild worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur v.v. Reiger Boys
Heerhugowaard

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!