Reiger Boys F2 (letterlijk) maatje te klein voor AFC’34 F1

DSC 7287goedpxDit is de eerste competitiewedstrijd van Reiger Boys F2, een uitwedstrijd tegen AFC'34 F1. Vanaf het begin was al duidelijk te zien dat AFC'34 een beter spelende (en koppie grotere) ploeg had. De jongens probeerde er doorheen te komen maar het was erg lastig. De jongens konden geen grip krijgen op de wedstrijd en zo zag AFC'34 kans om Reiger Boys voor rust, op 4-0 achterstand te zetten (ondanks de fraaie doelpoging van Huub, met een afstandsschot, dat net voorbij het doel ging).

DSC 7283goedpxIn de tweede helft speelden de jongens duidelijk beter maar dit kon niet direct omgezet worden in een doelpunt. AFC'34 zag toch weer kans om 5-0 te maken. Ondanks de felle tegenstand was Reiger Boys toch in staat om via Kris, die een fraaie schaarbeweging maakte, Sven in balbezit te krijgen. Vanuit de scrimmage die volgde behield Sven de bal en wist Rens te bereiken. Rens zag kans om vanuit een print richting het doel, een doelpunt te maken, voordat de keeper en hierna een verdediger over hem heen vielen: 5-1.

De verdediging van Reiger Boys werd duidelijk zwaar op de proef gesteld. Vooral Quinten, Marc, Finn en Ubeyd hadden hier de handen vol aan en konden niet voorkomen dat AFC'34 toch weer onze keeper Kevin wisten te passeren en de 6-1, en ook nog de 7-1, konden maken.

DSC 7303goedpxToch lukte het de verdediging om uiteindelijk Rens weer te bereiken die na loopactie een fraaie assist op Kris kon geven en Kris koelbloedig Reiger Boys aan het tweede doelpunt kon helpen: 7-2. Er volgde toch nog een aantal kleine kansen, vooral over de linkerflank van het veld, waar Finn duidelijk even een tijdje heer en meester was maar jammergenoeg konden zijn ballen de voorhoede niet bereiken.

Uiteindelijk zag AFC'34 kans om toch nog een keer te scoren en uiteindelijk de wedstrijd te beslissen op 8-2.
Jullie hebben als team toch hard gewerkt, compliment! Volgende week weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl