D2 200914Na vorige week een zware nederlaag geleden te hebben was deze week wederom de rit naar Utrecht voor de wedstrijd tegen Elinkwijk. Vorige week waren er vele geblesseerden waardoor er op een gegeven moment met 9 man en 2 geblesseerden gespeeld moest worden. Kees had donderdag gecheckt of er nog blessures waren, het zat weer helemaal goed bij alle spelers.

Na een geweldige opkomst moesten de mannen aan de bak, Gijs bedankt voor het fantastische vlaggen. De scheids zag je niet altijd maar je zat er nooit naast. De spelers van Elinkwijk waren een stuk fysieker waardoor onze mannen redelijk onder de indruk waren. Het gevolg was dat we de 2 -0 achter stonden. Na een afgekeurd doelpunt van Twan gaven de mannen niet op en door het goede doorzetten werden de jongens steeds sterker. Kees had een tactische omzetting bedacht door Davy door te schuiven naar het midden veld, Jasper en Quinten centraal achter in ondersteund door Niels en Noa en Wessel in de spits te houden. Na een mooie aanval via Quinten, Jesse en Tim haalde Mees uit op de paal. De terug vallende bal werd er verwoestend door Davy in geknald (2-1). De tweede tactische zet van Kees werd ingezet, achterin gingen ze 1 op 1 spelen, ook hier werd een voordeel uitgehaald. Lasse moest nog een aantal keer in actie komen wat hij fantastisch deed waardoor ze verder konden op jacht naar de gelijkmaker. Na een mooie aanval over rechts met Brent en Jeremy werd duidelijk dat het een fysieke wedstrijd was. Jeremy werd even onder de zoden gelopen, Wessel had een paar noppen op zijn knie, Noa last van zijn bovenbeen en Twan die na 5 minuten vanaf de aftrap last had van een oude blessure. Gevolg was dat een van de vaders voor de geblesseerden moest zorgen, zodat Kees verder kon met coachen. De mannen gingen door en met een prachtig afstand schot scoorde Davy zijn 2e goal, de gelijkmaker was een feit. Dit was echter niet genoeg voor de mannen en ze gingen vol op door voor de winst. Via de rechterkant kwam er een vloeiende actie die bij Niels starte en via Jesse, Davy en Tim ( de trainingen beginnen te werken, mooi driehoekje) bij Wessel terecht. Wessel twijfelde geen moment en haalde uit, 2-3 voor de Reigers. De officiële speeltijd was ondertussen verstreken maar de scheids dacht er anders over, hij liet nog even doorspelen, tot er in de extra tijd alsnog een penalty werd gegeven met als gevolg de 3-3.

Alle mannen verdienen een groot compliment voor de veerkracht en de vechtlust van deze wedstrijd, volgende week Volendam (heerlijk thuis) en dan gaan we voor de winst. Voor de spelers die een blessure aan de wedstrijd over gehouden hebben, blijf aan je gezondheid denken en neem je rust als het nodig is.

Gr. Een enthousiaste supporter.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl