Purmerend MC1 - Reiger Boys MC1 0 - 4

Vandaag de uitwedstrijd naar het altijd lastige Purmerend, waar we niet om 12:30 maar 12:45 starten met de zonnige wedstrijd. Al gauw werd duidelijk dat we de wedstrijd gingen domineren, en snel zagen dat de voorhoede van de tegenpartij het sterkste moest zijn.Onze meiden waren gewaarschuwd maar achter zat het potdicht en Joyce kon lekker mee voetballen, Van Fabiënne en Maud naar het middenveld waar Fay met overmacht opereerde. Kimberley en Ashley gaven hun opponent niet de ruimte, vergeet niet om binnen/achter te deken zodat de tegenstander alleen maar buitenom kan.

Een beetje rommelig was het wel de eerste helft met soms wat arbitrale beslissingen met een vraagteken, de meiden lieten met vlagen het middenveld erg groot worden. Zorg dat als je iemand aan speelt dit zorgvuldig gebeurd, voetbal is ook een spelletje van schuiven en mee bewegen.Achterhoede sluit aan als we in de aanval zijn en de voorhoede zakt mee terug als we verdedigen, alleen zo kan je het middenveld compact houden en is het een stuk makkelijker om vrij te lopen en elkaar te helpen.Donna wist door het goede afhouden van de keepster en de laatste vrouw door Aisha de 0-1 op het bord te noteren, waarna gelijk werd afgefloten en de 15 minuten rust in konden gaan. De tweede helft stond op het punt te beginnen en iedereen genoot van het zonnetje, al gauw bleek dat Purmerend zich in de eerste helft te veel had gegeven en een beetje minder actief speelden, wij gingen gelijk druk zetten en de 0-2 van Marouscha na een mooie solo van Megan langs de achterlijn het net wist te vinden. Nu bleven we met een heel groot middenveld waar Purmerend niet echt meer te vinden was en wij de ruimte heerlijk benutte om het veld over te steken, waar Chabeli en Fay met veel plezier gebruik van maakten.

Toen Fay met Lizzy en goeie eén twee opzette en Fay na een sleep de stand op 0-3 kon zetten, al snel wist Lysanne opstomend van achteruit Dhara te vinden, die met een zeer fraaie El Ghazi actie Donna voor het doel te zetten 0-4. Nu Aisha nog even door de arbiter van het veld gestuurd werd voor 10 minuten omdat de tegenstander waarvoor Aisha liep achter haar ten val kwam huh huh ........ Dames leer van de eerste helft en blijf praten met elkaar, vraag om de bal, stuur je team genoten, blijf compact spelen en zorg dat je op tijd en zorgvuldig iemand aanspeelt.

Leuke dingen gezien en een puike tweede helft, volgende week zo starten..

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl