VR1 zaal 260914Het 1e vrouwenteam van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau heeft voor de tweede week op rij kennis gemaakt met de harde wetten van de Eredivisie zaalvoetbal. In de thuiswedstrijd tegen FSG/Gezien.nl speelde de ploeg van trainer/coach Jordy van Eekelen een uitstekende wedstrijd, maar liep het in de slotminuut alsnog tegen een nederlaag aan, waar men op z'n minst een punt had verdiend.

Sporthal De Waardergolf was vrijdagavond goed gevuld voor de eerste thuiswedstrijd van de dames. Onder toeziend oog van de burgemeester van Heerhugowaard en vele sponsoren begon de thuisploeg dan ook sterk aan de match. Via Demi Wustenhoff, die hard uithaalde met haar linker kwam men verdiend op voorsprong, maar via twee rommelgoals kwamen de gasten uit Geleen toch voorbij.

Toen aanvoerster Monique van der Rijst kort na de pauze rood zag na een sliding, en de vrije trap vervolgens door FSG werd benut leek de tweede nederlaag op rij een feit, maar Reiger Boys rechtte de schouders en kwam keihard terug. Eerst was het Larissa Smit die met een harde streep voor de aansluiting zorgde, en vervolgens was het Wustenhoff die Jaimy Visser in staat stelde om de 3-3 te scoren. Helaas kon dit puntje niet gekoesterd worden want met nog 40 seconden op de klok probeerde Linsey Gabrielss, eerder in de wedstrijd al goed voor twee goals, het van afstand nog eens, en passeerde zij keeper Lola Hoots voor een vierde maal. Komende vrijdag speelt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau in Amsterdam de volgende wedstrijd tegen regerend landskampioen Os Lusitanos.

Meer foto's van de wedstrijd staan onder de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.707749799320071.1073741883.536452146449838&type=1

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!