Reiger Boys 5 - IJmuiden 4 2-1

Na de blamerende nederlaag van vorige week hadden mannen van het AdBteam het een en ander recht te zetten. Dat begint dan al op de maandag met de gebruikelijke e-mail aan de spelers, die kunnen/moeten dan voor donderdag 20.00, reageren of zij wel/niet kunnen spelen. Dat reageren begint al vroeg de eersten op de maandag en dinsdag is dan meestal de topdag met uitlopers naar de woensdag en donderdag.

Van de selectie van 23 man zijn er dan zo'n 8 a 9 klaar voor de wedstrijd, is net ff te weinig maar met een B-speler en 2A-junioren hebben we de punten uit het vuur kunnen slepen. Met een vertraging van zo'n 25 minuten, klein probleempje met een spelerskaart van IJmuiden was hiervan de reden, tenminste niet voor ons, maar voor de scheids die, misschien volkomen terecht, hiervoor een passende oplossing wilde. Of die er gekomen is weet ik niet, neem aan van wel anders zouden we niet hebben kunnen spelen en daar doen we het toch allemaal voor.

IJmuiden had 6 punten uit 2 wedstrijden dus koploper en dat geeft de AdB mannen altijd net even dat beetje meer motivatie, klein dompertje was de 0 – 1 achterstand maar de koppies gingen ( dit keer ) niet hangen en dan komt het resultaat vanzelf, na een knappe passeerbeweging van Ryan, zette hij Patrick voor keeper en dat moet je natuurlijk nooit doen. Dan wordt Melvin gelanceerd en geloof het of niet maar met een mooie schuiver in de linkerhoek scoort hij de 2 - 1. Omdat de wedstrijd een beetje boel veel later begon kwamen er twee AdB'rs in de problemen want de baas wachtte op ze om 17.00 uur, gelukkig werd ook dat probleem weer opgelost. De tweede helft was er een van verdedigen waarin Marc in zeer positieve wijze opviel en liet zich dus niet nogmaals verschalken, uiteraard kon hij dit niet alleen, de gehele ploeg heeft keihard gewerkt er werd wel gepraat maar alleen in positieve zin en dat werkt dus!! Bijna nog de gelijkmaker maar na een kort onderonsje tussen de scheids en zijn correcte assistent werd de gelijkmaker ( terecht ) wegens buitenspel afgekeurd. Als je de van de koploper wint komt er meestal een andere koploper zoalsl ook in dit geval nl. Jong Hercules 4 en inderdaad daar mogen wij zaterdag naar toe!!!

Mag ik vooral niet vergeten maar Mike en Ryan worden heeeel erg bedankt.

J.v.d.B.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl