Doelpuntloze puntendeling Vrouwen 1

584Met in het laatste half uur een numerieke meerderheid heeft Reiger Boys Vrouwen 1 het thuisduel tegen RCL uit Leiderdorp toch niet in winst weten om te zetten. De ploeg van trainer/coach Arnold de Block leverde onder een stralend nazomerzonnetje volop strijd, maar verschafte zich daarbij nauwelijks kansen. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Dambrink probeerde de thuisploeg wel om de gasten onder druk te zetten, doch meer dan kleine mogelijkheden voor Jaimy Visser en Bonnie Smit leverde dit niet op, en de 0-0 ruststand was dan ook terecht.

Ook in de tweede helft kwam Reiger Boys nauwelijks aan voetballen toe, al bleef de inzet voorbeeldig. Het duel leek alsnog in het voordeel te kantelen toen RCL-speelster Bernandon rood kreeg na een handgemeen met Demi Wustenhoff. Maar ook met een speler meer wist men geen bres te slaan in de RCL-defensie, en scheidsrechter Dambrink had vervolgens zijn beste actie van de middag door deze wedstrijd na ruim 90 minuten af te fluiten.
Door dit resultaat staat Reiger Boys nu met vier punten uit vier duels op de achtste plaats in de Topklasse. Komende zaterdag 4 oktober gaat men op bezoek bij de nummer drie in de stand, RKHVV te Huissen.

Foto's van de wedstrijd tegen RCL staan onder de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.708659899229061.1073741888.536452146449838&type=1

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl